facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thai Take-Away Grobbendonk

Info

Welkom bij Thai Take-Away Grobbendonk!
Bij ons kan u terecht voor authentieke Thaise gerechten. U kiest, bestelt en haalt af op 't afgesproken tijdstip.

Geschiedenis

Al onze gerechten, dus ook de extra porties gebakken rijst of noedels en zelfs alle soepen worden steeds van a tot z minuutvers voor u bereid, net voor u afhaalt. Enkel zo kunnen we de Thaise authenticiteit, de kwaliteit en het hoge vitaminegehalte waarborgen. Ook onze Thaise Kruiden en groenten worden steeds vers en gekoeld aangevoerd onder permanente kwaliteitscontrole van onze chef zelf. Uw gezondheid staat voorop!!

Vraag ons gerust ook informatie over familiefeestjes, catering, diepvriesproducten, groepsbestellingen, bereidingswijzen, opwarmtijden, allergieën, ingrediënten, vegetarische gerechten, verpakkingen, besteltijden, warmhoudschotels, uw bijzondere wensen, enzovoort.

Alle hoofdgerechten en specialiteiten worden geleverd met gestoomde Thaise Jasmijnrijst van eerste kwaliteit of gebakken rijst met groenten of noedels met groenten. (= ook steeds minuutvers voor u bereid)

"gelukkig leven begint bij gezond eten"

Adres: Schransstraat 34, 2280 Grobbendonk
Telefoonnummer: 014 35 99 29
Stad: Grobbendonk
Route: Schransstraat 34
Postcode: 2280



op zoek naar gerelateerd: Thai Take away Antwerpen, THAI Take AWAY Glabbeek, Thai Take Away Tremelo, Thai Take Away Deinze, Thai take away Oostende, Take away Thai Roeselare, Thai Take Away Gent, Thai take away Brugge
Recensies
Top Thais restaurant met excellente gerechten en vriendelijke correcte bediening ...Thais op grootmoeders wijze met Thaise kokkin aan het werk. Allen hierheen !
Lieve mensen ga hier aub niet ,GEEN AANRADER !!!!! en duur ook en dronken man aan de balie
Altijd lekker! Een aanrader!
Totaal geen fan van koriander. Zelf nog nooit Thais gegeten. Jammer dat het niet vermeld stond in de menu.
Telkens bij controle voor mijn vrouw in AZ Herentals zullen we hier middagmaal benuttigen,onlangs de 1ste keer gegeten en superlekker,vriendelijk onthaal door de baas en ook de kokkin is vriendelijk.Beetje wachttijd omdat alles terplaatse vers gemaakt wordt en dat merk je aan de saus.Loempiatjes veggy en met kip beiden supee vers en goed gebakken,hoofdschotel had ik runds met currysaus en groenten,TOP vooral die palmharten o zo lekker,4 februari komen we weerGroetjes Karina en Luc
Zeer lekker en voldoende ,nooit Thai gegeten,komen zeker terug, top
Ik was enkele jaren geleden hier ook al is geweest bij de vorige eigenaars, dat was rampzalig!!! Maar amaai ben ik blij dat ik dit nog is een kans heb gegeven nadat ik wist dat er andere mensen in zaten. Dit eten is waanzinnig goed, ik ben grote fan van Aziatisch eten, mij gaan ze hier nog veel zien. Gewoon top !!!
Ik twijfel tussen een 3 en een 4. Het eten was niet slecht, maar zeker niet de beste Thai. Wij namen gerechten die wij al meerdere malen in andere Thaise restaurants aten alsook zelf maakten adhv een Thais kookboek. Zoals ik al zei was het niet slecht, maar ik kreeg de indruk dat het niet de originele Thaise gerechten waren... Er zaten te veel groenten in waardoor de smaken die je wilt proeven bijna volledig wegvallen. Dit terwijl ik zó'n fan ben van die smaken. Thais is een héérlijke keuken, maar ik kreeg de indruk dat ik Thais at met Belgische invloeden en geen pure Thaise keuken.
Beste Thai! Zeer lekker eten,alles wordt vers klaargemaakt! Gezond,pittig afgekruid en bomvol smaak! Pikant of minder pikant al naargelang je wensen. Supervriendelijke bediening en gezellig om te eten! Steeds weer een feest elke keer ik er kom!! Doe zo verder Jelle,Pom en co!
Het eten super lekker en vers. Het wordt terplekke bereid en aangepast aan uw persoonlijke voorkeur. De bediening/eigenaar is enorm vriendelijk en hulpvaardig. Het was voor mij de eerste keer dat ik van de Thaise keuken heb geproefd en het moet gezegd: dit is zó lekker. Een AANRADER!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid