facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thai Spice

Info

Thai Spice est un restaurant familiale qui offre des saveurs exotiques avec sa cuisine traditionelle Thaï. Le restaurant fera voyager votre palette à trave



"Dine in - Takeaway - Delivery and Asian Products Shop"
Adres: 44 rue Termeulen , Rhode-Saint-Genèse 1640, BE
Telefoonnummer: 02 372 22 34
Stad: Rhode-Saint-Genèse
Route: 44 rue Termeulen
Postcode: 1640


Openingstijden

Dinsdag: 11:30-14:30
Dinsdag: 18:30-22:30
Woensdag: 11:30-14:30
Woensdag: 18:30-22:30
Donderdag: 11:30-14:30
Donderdag: 18:30-22:30
Vrijdag: 11:30-14:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bois Savanes Bois Savanes 3 km Uitstekend! Heerlijke gerechten en veel keuze. Aanrader.
Recensies
De Pad Thai scampi is subliem! Toen ik hier kwam eten, was er geen enkele andere tafel bezet. Dit gaf geen gezellig gevoel. Wel vriendelijke bediening. Vegetarische menuopties: Pad Thai is ook beschikbaar in vegetarisch
Heel lekker en niet duur ondanks de heel goede kwaliteit van het eten. Klein maar heel gezellig restaurantje, met winkeltje die de produkten verkoopt dat ook in het restaurant geserveerd worden. Take-away en weigert service ook mogelijk, dat is ook een belangrijk gegeven. Toiletten waren heel proper en ruikten heerlijk dat is naar mijn mening een heel belangrijk gegeven. Eend met gember, alsook de kip met groene curry zijn een goede aanrader. Zelfs de patron kwam aan onze tafel wat uitleg geven.
De kwaliteit van het eten is er echt op achteruit gegaan. Tot een jaar geleden ging ik er geregeld eens een curry en wat saté's afhalen, maar het gebeurde steeds vaker dat het allesbehalve vers smaakte en oogde heb ooit eens kipsaté's weggesmeten omdat er een vreemd smaakje aan zat. Heb persoonlijk nog nooit in het restaurant gegeten. Het is er altijd leeg. De vrouw van de baas die in de keuken staat is altijd enorm vriendelijk alsook de baas hoewel hij niet altijd makkelijk te verstaan is. Als ze terug wat meer liefde en zorg in het eten steken zal ik er misschien nog wel eens terug gaan.
In de reviews gelezen dat telefonisch bestellen problemen geeft, dus... Ik bestel per email, om 17u30 en stuur aansluitend een sms ter bevestiging, zoals gevraagd op de website. Om 18u15 stuur ik een nieuwe sms met de vraag of onze bestelling goed ontvangen werd. Geen reactie. Om 18u30 heb ik dan getelefoneerd. Ze meldden mij dat ze de sms'en goed ontvangen hadden maar geen email. Ik mocht mijn bestelling dan telefonisch doorgeven. We hebben vriendelijk bedankt.
Het eten dat we besteld hadden kwam niet overeen met de menu.het was smaakloos en reeds lauw bij aankomst,ondanks dat we maar een half uur hebben gewacht.veel te duur voor de kwaliteit.
Super lekker maar wel zeer snel. Vraag de ober het iets rustiger te doen, anders ben je binnen en buiten op 30 a 35 min.
De maaltijden missen wat 'punch' als het op kruiding aankomt. Het overheersende goevoel is dat van 'Lekker, maar kan ik thuis ook wel maken'.
Lekker eten, als je delivery doet, stuur dan best een email in plaats van te telefoneren, anders is er een kans dat er een misverstand is
Kippe-brochettes als voorgerecht en kip met rode curry is echt lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid