facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thai Lounge

Adres: Antwerpsestraat 250-252, 2850 Boom
Telefoonnummer: 03 888 24 80
Stad: Boom
Route: Antwerpsestraat 250-252
Postcode: 2850



op zoek naar gerelateerd: Thai Buffet Restaurant, Thai Restaurant, Vla-Thai menu, Asia Boom
Recensies
Zeer vriendelijk ,,bediening heel goed en eten heel lekkere Eten: 4/5
Super aangenaam Thai’s resto! lekkere schotels, heb er al veel in mijn leven gedaan maar deze is om op de bovenste positie van de lijst te plaatsen! Doe zo verder mannen!
Op de site wordt weergegeven dat ze consumptiecheques aanvaarden. Ik heb voor het plaatsen van mijn bestelling hier nog eens naar geïnformeerd. Bij de afrekening bleek dit NIET zo te zijn. Bovendien zijn de medewerkers zeer onbeleefd. Het dessert is gewoon een blik lichees. De zoetzure saus was eerder een zure brei. De rest van het eten was wel lekker, maar aan de dure kant, gezien de kwaliteit.
Thais zonder extra suiker. Lekkere cocktails. Vriendelijke bediening. Buffet ook goed op eerste maandag van de maand. Gezellig restaurant.
Gisteren 19/10/19 gaan eten met een vriendin. Hoewel het goed vol zat, zijn we toch snel geholpen, geen last gehad van een lange wachttijd. De ober wist wel niks over het eten te vertellen bv geschikt voor veggies, mensen met gluten/lactose-allergie. Dan moest telkens een andere ober komen, maar die wist het ook niet zo goed. Mijn Pad Thai was heel veel en niet pikant. De zeevruchtenschotel van mijn vriendin was heel klein en veel te pikant. Kortom, het was goed maar niet waw.
1 persoon moet heel het restaurant bedienen en dit lukt niet. 20 minuten moeten wachten op de kaart. Na 45 minuten hadden we eindelijk ons aperitief. Daarna begonnen de wachttijden voor het eten... We hebben er 3u en half over gedaan voor aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht. Voor een dessert was er geen tijd meer.
Beste Thais Restaurant in de provincie Antwerpen
Lekker eten en enorm sympatieke bediening.
Een goede keuken en echt gezellig om te zitten. Ideaal voor een date.
Top eten, fijne service, fijn en professioneel personeel. Meer dan een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid