facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thai Corner

Thai Corner
Adres: Abdijstraat 4/ 1 , Sint-Truiden 3800, BE
Telefoonnummer: 011 91 39 68
Stad: Sint-Truiden
Route: Abdijstraat 4/ 1
Postcode: 3800



op zoek naar gerelateerd: thai corner amsterdam, thai nieuw sint truiden, thai corner menu, wang thong thai restaurants sint-truiden, thai corner sint truiden, thai sint truiden
Recensies
Ik hield niet van de service, ik voelde een beetje racisme van de eigenaar, twee tafels met mensen die arriveerden nadat ik bij het etablissement aankwam, werden voor ons geserveerd en we werden met onverschilligheid behandeld, klanten moeten worden bediend, het maakt niet uit of het nieuwe of oude klanten zijn, we kwamen om 18.00 uur aan en vertrokken om 21.00 uur zonder te eten.
Wij waren wat later op de avond binnen en moesten lang wachten op het eten. Het wachten werd echter beloond met heerlijk eten. Het eten wordt hier vers bereid en het restaurant zat bijna helemaal vol. Ik weet zeker dat wij hier weer terug gaan komen. Het is een echte aanrader.
Altijd heel leuk om hier zijn! Het was weer heel lekker en gezellig! Vegetarische menuopties: Lekkere vegetarische gerechten!!
Leuk kleinschalig Thais restaurant in het centrum van de stad. Je kan er terecht voor een uiteenlopend aanbod, vaak best pittig. Je kan kiezen om binnen te zitten of buiten op het terras; ook afhalen is mogelijk. Reserveren is aan te raden want het is steeds best druk. De gerechten zijn lekker en goed geprijsd. Bediening sympathiek.
De place-to-be als je van Thais pikant houdt. Mild pikant kan ook hoor. Gezellig rommelig en charmante chef/gastvrouw.Eten: 5/5
Leuke Thai om te gaan eten. De gerechten zijn allemaal heel vers. Je kan de kokkin bezig zien in de keuken terwijl ze de gerechten aan het klaarmaken is. Het heeft ons goed gesmaakt en als we terug zijn in Sint Truiden zouden we zeker nog eens langs gaan.
Zeer lekkere Thaise keuken aan zeer democratische prijzen.Eten: 4/5
We eten er steeds supergoed: beste Thai die je kan hebben. We hebben er nog nooit slecht gegeten. het eten smaakt echt zoals het in Thailand smaakt: niet "verbelgischt'. Zeer vriendelijke uitbaters.
Heel lekker & authentiek, vriendelijk personeel
De beste Tom Yam Koeng die ik al ooit gegeten heb! Subliem. Let op, pikant is zoals in Thailand! Medium is dus al vrij heet. Mijn favoriet is tamarinde met eend.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid