facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thai Con Gusto

Adres: Ooststraat 33, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 059 43 47 25
Stad: Oostende
Route: Ooststraat 33
Postcode: 8400


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
O'Siam Thai O'Siam Thai 349 meter Zeer lekkere meeneem. Goeie smaken, verse producten en mooie porties. Minimum wachtti...
Thai Restaurant Leelawadee Thai Restaurant Leelawadee 350 meter Eten is vrij simpele keuken maar valt goed mee. Niet echt gezellig ingericht.
Recensies
Heel lekker, vlotte service en praktisch om op te halen. Ook met de wagen zelfs al zitten ze in het centrum van Oostende.
Verschrikkelijk lekker. En je kan na een bep uur in de Wandelstraat met de auto ophalen....
Dit weekend gaan afhalen bij de Meeneem Thai. Doordat we last-minute beslist hadden wat we gingen eten moesten we wachten tot half9. Maar dat was het wachten zeker en vast waard! Beste Thai dat ik al heb gegeten!
Zeer lekker, veel groentjes. De lekkerste meeneem van Oostende tot nu toe. Jammer dat er niet aan huis geleverd wordt, maar deze meerkost kunnen ze blijkbaar niet aan, wel te verstaan omdat het kwalitatief dure gerechten zijn, maar eigenlijk niet duur te betalen voor de klant.
Tijdens een weekendje Oostende hier gaan afhalen. Khao pad Kai en Pad Thai, basic traditionele gerechten maar 100% hoe het hoort te zijn en te smaken, heerlijk en vers! Prijs-kwaliteit scherp.. aanrader!
Sinds een half jaar vaste klant en reeds 10tal keren steeds super lekker gegeten. Prijs kwaliteit zeker ok. Een aanrader voor liefhebbers van lekker gekruide gerechten! Onze favorieten: Thai spicy salmon salade n°10, Thai grilled beef salad n°601 en Thai stir-fried beef with red peppers n°602
Lekker en een vlotte bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid