facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Théâtre de la Valette

Théâtre de la Valette

Info

Le Théâtre de la Valette est un théâtre convivial qui présente une saison variée laissant une belle place au rire, aux émotions et aux débats de société.

Adres: Rue Basse 11 , Ittre 1460, BE
Telefoonnummer: 067 64 81 11
eb.tenyks@ettelaval
Stad: Ittre
Route: Rue Basse 11
Postcode: 1460


Recensies
"Duet voor viool solo", dringend te zien in dit gezellige theatertje. Adembenemend optreden van Nathalie Roelandt. Voor liefhebbers van sterke teksten gericht op de essentie.
Een geweldig klein theater met een super dynamische regisseur!
Ik ben altijd blij met hun shows die zeer goed gekozen zijn. Aarzel niet om daarheen te gaan. Ze hebben nog plek en de vertolking is uitstekend.
Moeilijk ! Het theater is op het eerste gezicht gastvrij en vriendelijk. Maar de kamer! Benauwd en verstikkend. De stoelen zijn niet genummerd en zorgen voor enige verwarring bij het installeren van het publiek. De stoelen zijn niet neerklapbaar en voorkomen circulatie in de rijen. Ik kan me niet voorstellen wat er zou gebeuren in geval van brand. Bovendien verhindert hun gebrek aan comfort dat ze zich op de kamer kunnen concentreren. Ik had maar één idee: zo snel mogelijk naar buiten om wat frisse lucht in te ademen.
Maar wat een prachtige plek mijn god! Dit vriendelijke kleine theater biedt ons prachtige stukken die prachtig zijn vertolkt door goede artiesten die vaak over het hoofd worden gezien in verband met hun talent. Wat triest om te weten dat vanaf februari 2019 deze prachtige plek van cultuur zal verdwijnen. Om kleinzielige politieke redenen worden de subsidies stopgezet. Dank aan de minister van Cultuur voor het heroverwegen van haar standpunt... Of hoe je door onwetendheid een sociale woestijn creëert.
Heel mooi theater, heel leuk. Jammer voor gehandicapten. Maar gelukkig heb ik me kunnen redden.
Klein theater door zijn formaat maar groots, groots theater door zijn sfeer, de passie en sympathie van de mensen die er werken en/of spelen!
Het kleine theater van Léonil McCormick en de brasserie Jacques Lippe. Keuze stukken elk jaar. Goede sfeer en vriendelijke ontvangst. Zonder aarzeling aanbevelen, ook al hebben de stoelen veel verhalen meegemaakt.
Zeer mooie omgeving, vriendelijk personeel, zeer goed eten.
Een magisch klein theater dat intelligente, grappige en uitdagende toneelstukken biedt. Bedankt dat je bestaat en ons nog steeds doet trillen, dromen en denken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid