facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tgeregt

Adres: Kerkplein 2, 2340 Beerse
Telefoonnummer: 014733757
Stad: Beerse
Route: Kerkplein 2
Postcode: 2340



op zoek naar gerelateerd: TgeRegT, Beerse menu, TgeRegT OPENINGSTIJDEN, Het gerecht Beerse openingsuren, Brasserie Beerse, Het Gerecht menu, Pastoriestraat Beerse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Laborant De Laborant 183 meter Vandaag voor de 1ste x er geweest. Mooie gezellige zaak. Menukeuze is ook heel gevari...
Bistro Nian Bistro Nian 1 km Fantastisch lekker eten en een zeer vriendelijke bediening. Absoluut de moeite waard!...
Recensies
Alleen iets gedronken. Ik vroeg de cappuccino en was al blij dat ik dé vraag niet kreeg "met melk of room" dus ik kreeg de goeie cappuccino, super en lekker. 2 sterren minder voor het toilet. Is aan opfrissing toe, likje verf misschien? Er zat een verstopping in de buizen, wc trok niet goed door, radio staat daar echt hard. Ik ben van oordeel dat het toilet ook een aangename ruimte moet zijn, dit was het niet.
Heerlijk gegeten, echt om duimen en vingers af te likken , mijn steak was zeer mals . Vis was perfect gebakken, en zeer vriendelijk personeel : top.
Super vriendelijke bediening, gezellig terras, mooi uitzicht, uitgebreide kaart. Top!
Ik ben al jaaaren vaste klant, en toch heb ik na onze laatste paar ervaringen besloten hier nooit meer een voet binnen te zetten. Meerdere keren grof behandeld geweest, meerdere keren paar uur moeten wachten op een simpele spaghetti en een soep, terwijl je met kleine kindjes aan tafel zit. En toen de serveerster - als kers op de taart - met haar ogen draaide toen we een platte water bestelden voor de kindjes, was het voor ons duidelijk dat wij geen geld meer wilden spenderen aan deze mensen.
We hebben er stoofvlees en vol au vent gegeten met frietjes. De lekkerste frietjes die ik ooit op restaurant heb gegeten. Ze worden dan ook vers gemaakt zei de vriendelijke dame die ons bediende. Je hebt parkeerplaats vlakbij op het kerkplein. Ze hebben ook een terras. Gezellig om gewoon even een pint of latte te drinken met een vriendin alsook lekker te gaan eten. Kindvriendelijkheid: Er staan enkele kindergerechtjes op de menukaart. Parkeren: Parkeerplaats vlakbij
Wij hebben heel lekker gegeten! En waren ook super content van de Service!! DankjewelEten: 4/5
Eten bison burger was super lekker! Locale biertjes waren ook heel goed, mijn eerste reactie toen ik de "doenkere Bison" proevde was dat die me deed denken aan "engine nr 9" een biertje dat we ooit op vakantie dronken en nooit meer hebben terug gevonden. Erg lekker! Ook de "Bison hop" is een degelijk streekbier overigens. De bediening was enorm vriendelijk en professioneel mogelijk net een klein beetje onderbezet, maar omdat alles met een glimlach en een kwinkslag verliep is dit wel degelijk muggenziften Ben je in de buurt van Beerse dan is dit in onze opinie zeker een aanrader!
Onvriendelijk personeel. Eerst krijg je commentaar op de hoeveelheid eten die je hebt besteld en dan nog eens om dat we de rekening wouden splitsen. Hier kom ik nooit meer. Ook nog eens “Perongeluk” nootjes laten vallen waar onze honden bij zijn.
Eten best ok maar geen vlotte bediening .1,5 uur wachten op steak frit .ober was bestelbon verloren. Geen excuses of extra aangeboden drankje stoorde nog t meest .
Prijs kwaliteit ok, geen topper maar wel waar voor je geld, salade bij het gerecht was pover en videe of pastasaus waren niet vers gemaakt. Snelle en vriendelijke bediening, maar kwalitatief was het eten onder de standaard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid