facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Textielgroothandel Benjo nv, uw partner in textiel.

Textielgroothandel Benjo nv, uw partner in textiel.

Info

Textielgroothandel Benjo nv is een familiale onderneming wat met passie onderneemt, inmiddels heeft de 3de generatie de leiding binnen het bedrijf. Wij zijn verdeler van werkkledij, vrijetijdskledij, sportkledij, relatiegeschenken, bedlinnen en badlinnen.



"Textielgroothandel Benjo nv is een familiale onderneming. Textiel is onze passie en inmiddels heeft de derde generatie de leiding binnen het bedrijf. Wij zijn verdeler van een groot aantal topmerken in werkkledij, PBM's, sportkledij, relatiegeschenken, bed- en badlinnen.Reeds meer dan 55 jaar in ' vak. Dat kan tellen!U kunt ook op uw gemak kopen bij Benjo nv. Wij zorgen altijd voor een grote voorraad textiel en 2000m² winkelplezier."
Adres: walenstraat 67-69, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: 011/21.22.96
Stad: Hasselt
Route: walenstraat 67-69
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Textiel leverancier, Groothandel in Textiel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grisar Slaapcomfort Grisar Slaapcomfort 2 km 22/12/2022 Aan slaapkomfort GRISAR in Hasselt Enkele maanden geleden kochten we een ...
Just One Just One 4 km Cursus naaien Modestoffen Naai-accessoires Kinderkleding op maat
Recensies
Zeer onprofessioneel, tot arrogant en onbeschoft toe. Jammer dat er een medewerkster van de firma zo de klanten moet behandelen. Zij zijn niet alleen een klant verloren, maar ook het netwerk van de klant.
groothandel waar kwaliteit en vriendelijkheid vooraan staan. Mooie keuze voor werkkledij en zoveel meer …
Producten zijn allemaal van top kwaliteit, kan totaal niks op aangemerkt worden. Een aanrader om eens een bezoekje te brengen!
Super vriendelijk personeel en je wordt op een heel aangename begeleid doorheen de winkel. Kwaliteit is dik oké!
Vriendelijk personeel, goede service, uitgebreid assortiment en goede kwaliteit!
Voor onze wellness kochten we 9 jaar geleden badjassen en handdoeken bij Benjo. Vandaag zijn ze nog even mooi, dankzij de topkwaliteit! Nu hebben we een nieuwe bestelling gedaan boxsprings, beddengoed, handdoeken voor onze B&B in Malaga. Dankzij het advies van Benjo konden we de juiste keuze maken qua kleuren, materiaal en merken. Een echte aanrader!
Altijd goed geholpen met een glimlach! Van linnen tot outfits! Zeer goede en snelle service ! Altijd ook zeer goede prijzen voor de geleverde kwaliteit. Toppers ! Betrouwbare partners om mee samen te werken die durven meedenken en volledig samen met jou de beste oplossing zoeken.
Opgelet!... niet omruilgarantie en geen mogelijkheid om te passen.
Leuke winkel met een uitgebreide collectie, voor ieder wat wils. Vriendelijke en behulpzame bediening ook.
Bestel 30 truien in verschillende maten en kleuren. Krijg 30 truien in 3 kleuren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid