facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Testa Rossi

"Testa Rossi, da's Italiaans genieten in hartje Vilvoorde.In ons authentiek ristorante geniet je van Italiaanse gerechten met karakter. Onze pizzaiolo bakt kraakverse pizza’s van handgemaakt deeg en met de beste ingrediënten. Liefhebbers van Italiaanse wijn kunnen hun smaakpapillen verwennen met de topwijnen uit onze Vineria."
Adres: Sint-Amandsstraat 4 , Strombeek-bever 1853, BE
Telefoonnummer: 02 268 64 68
Stad: Strombeek-bever
Route: Sint-Amandsstraat 4
Postcode: 1853


Openingstijden

Woensdag: 11:30-14:00
Woensdag: 17:30-22:00
Donderdag: 11:30-14:00
Donderdag: 17:30-22:00
Vrijdag: 11:30-14:00
Vrijdag: 17:30-22:00
Zaterdag: 17:30-22:00


op zoek naar gerelateerd: testa rossi diegem, testa rossi vilvoorde reserveren, testa rossi vilvoorde menu, testa rossi diegem prijzen, testa rossi openingstijden, testa rossi diegem openingsuren, testa rossi strombeek, testa rossi vilvoorde openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Luna Di Miele Luna Di Miele 318 meter BIJ Fantastisch
Recensies
Niet de eerste keer dat we hier gegeten hebben en zeker ook niet de laatste. Vriendelijke bediening en heerlijke gerechten, in een mooi kader. Ik ging de laatste keer voor de Strozzapreti con salsiccia calabrese piccante uit de suggesties: een echte aanrader! Heerlijke pasta met pikante worst uit Calabrië. Ook pizza hebben we hier al een paar keer gegeten: telkens perfect afgebakken met een heerlijke korst. Mijn tafelgenoten hebben deze keer genoten van de Tagliatelle Testa Rossi en de Risotto con asparagi e San Danielle. De risotto was heel romig en de asperges perfect gegaard.
Met enkele collega's gaan lunchen deze middag. Mooie zaak met echte Italiaanse keuken. Begonnen met als aperitief een apperol spritz die perfect was klaargemaakt. Ook wat antipasti genomen en dan een lekkere pizza. Aanrader als je in de buurt bent. Service was vriendelijk en correct... enkel net iets te lang moeten wachten op ons hoofdgerecht... voor de rest perfect.
Wat een aangename verrassing was dit restaurant voor mij. Ik heb heerlijk gegeten en ben uitstekend geholpen door de ober/gastheer wat betreft bierkeuze. Er werd mij zelfs beloofd dat de Italiaanse Trappist Tre Fontane die op de kaart staat terug zal besteld worden, deze was vrijdag jammer genoeg niet voorradig. Ik heb enorm veel moeite gehad met een keuze te maken, er waren minstens 5 hoofdgerechten die ik echt wilde proeven, ik zal dus nog een paar keer moeten terugkomen. Bedankt voor alles en tot binnenkort!
1 Ervaring Pizza Margherita - gebakken op steen in gasoven - top pizza, de smaak is gewoon subliem WAW! - deeg luchtig, mals en zeer lekker - saus super vers en geen concentraatsmaak - kaas was perfect gebakken, geen korsten, verslavend lekkere kaasslierten - niet te vettig - verse basilicum - lijkt mij een top team te zijn in de keuken, uitbater met gevoel voor humor - ik raad aan deze pizza ter plaatse te eten voor ten volle van deze topkwaliteit te genieten.. anders zeker binnen de 10min op te eten voor de kaas koud is, en ZEKER NIET her op te warmen op een grill! - prijs is duurder, maar dat mag wel voor deze uitzonderlijke kwaliteit - echte Italianen - gezellige zaak Ik wist dat ik hier moest zijn voor mijn 50ste ervaring Pizza Margherita in de "buurt", deze te vinden op mijn profiel lijst pizzeria's. Dit soort kwaliteit is zeldzaam. Hier komt met met de glimlach buiten! Wel valt meteen bij binnenkomen op dat de platen voor de accoustiek zeer "vuil" lijken, dit kan maar een gedacht zijn. Maar ze zijn aanwezig dit is ook zeker een grote meerwaarde aan dit restaurant!!
Té vlotte wel vriendelijke bediening, eten werd geserveerd halverwege de aperitief. Beetje treuzelen om te bestellen is de boodschap. Het eten op zich was lekker qua smaak, maar de pasta bij elk van ons veel te “al dente” en koekte aan elkaar. Mooi en gezellig kader. Alles in beschouwing genomen te prijzig.
Een van de allerlekkerste pizza’s ooit gegeten hier! Dus 5 sterren voor food. Onthaal was in eerste instantie nogal bot/gestrest maar dat werd daarna ruimschoots goedgemaakt en uiteindelijk waren ze erg sympathiek. Prijzen zijn hoog voor een Italiaans restaurant maar de kwaliteit is eveneens exceptioneel.
Weer heerlijk gegeten bij Testa Rossi. Uitgebreide kaart met Italiaanse klassiekers, maar gebracht in een modern jasje. Superfijn restaurant om lang te tafelen! Enige dat voor mij anders mag is niet een hele avond naar Laura Pausini te moeten luisteren.
Heel gezellig restaurant met een heel goede keuken, vriendelijke bediening en de klant die centraal staat. De suggesties van de dag staan nooit op de kaart maar worden aan tafel uitgelegd zijn altijd heerlijk en met topingrediënten. De pizza's behoren bij de beste van het land hebben ze prijzen voor gewonnen. Het restaurant zelf was vroeger een ijzerwinkel en een deel van het interieur is behouden, wat een oude authentieke look geeft, met moderne aspecten. Er is een zeer groot en gevarieerd wijnaanbod, van de huiswijn tot exclusieve flessen, die zeer mooi geëtaleerd staan achter een glazen wand. Probeer zeker ook hun topgamma van grappa of de speciaal afgerijpte Orval. Reserveren is zeker aangeraden in het weekend. In de week is het soms ook druk, maar reserveren minder een must. In de zomer is het ook aangenaam vertoeven op hun terras. Als je met een groep wil gaan, is er achter in het restaurant een meer afgescheiden ruimte. Of het nu is voor een snelle hap met twee of een uitgebreid etentje met vrienden of familie, wij zijn nog nooit onchoocheld geweest.
Super gezellig, bediening was zeer amicaal en de ossobucco zeer lekker. Het duo van espresso was verrassend en een bom aan smaak. Aan te radenEten: 4/5
Super pizza scampi met een tongstrelend roséwijntje van het huis écht lekker, écht lekker. Sfeer wat minder door de slechtgeplaatste te luidruchtige box met, jawel bijpassende, Italiaanse muziek.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid