facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Test Page

Info

testetst

Adres:
Telefoonnummer: 0473646749
Stad: Sint Gillis



op zoek naar gerelateerd: Polikliniek Sint-Gillis-Waas, Quiz van de burgemeester Sint-Gillis-Waas, Sint-Gillis-Waas evenementen, Parkeerverbod Sint Gillis, Melding Sint-Gillis-Waas, Sinterklaas Sint-Gillis-Waas, Fietszoektocht Sint-Gillis-Waas, Onthaal sint gillis waas
Recensies
Ook ik werd in Juli gecontacteerd om aan €2 kennis te maken met test aankoop. Er werd mij verzekerd dat er geen automatische verlenging aan vast zou zitten, dit was één van mijn voorwaarden om dit aanbod te aanvaarden. Buiten het feit dat ik sindsdien bijna wekelijks telefonisch word lastig gevallen waarbij ik na de eerste keer duidelijk heb gemaakt hier niet mee opgezet te zijn, kom ik er vorige week ook achter dat er via domiciliëring al 3 keer €10.84 van mijn rekening werd afgeschreven. Na verschillende dagen proberen ben ik dan vandaag eindelijk telefonisch bij de klantendienst binnen geraakt. De man die mij wel vriendelijk te woord staat laat mij weten dat mijn abonnement per direct lees: volgende maand stopgezet zal worden. Wanneer ik eis om de 3x onterecht betaalde kost terug te krijgen meld hij mij dat er daarvoor eerst het bandje beluisterd moet worden. Test aankoop: het bedrijf ter bescherming van de klant, stuur ons uw klacht en haal uw gelijk,... Ik ben benieuwd !!!
Problemen gehad met de staking van raynair in april 2022. Via test aankoop klacht ingediend en schadevergoeding gevraagd. Ze zouden er voor gezorgd hebben dat we bepaald bedrag kregen als schadevergoeding. We zijn bijna een jaar verder, nog altijd niets ontvangen. Al meerdere malen gebeld en gemaild naar test aankoop hiervoor en ze reageren zelf al maanden niet meer! Schandalig als we zoveel geld per maand betalen om geholpen te worden en ze u dan gewoon zelf in plan laten! Via telefoon we kunnen niets meer doen. Via e-mail zelf de moeite niet om te antwoorden. Heel slechte reclame, ik ga mijn abonnement stopzetten. De cadeau die je ontvangt bij eerste aanmelding werkt ook niet.
Ik ben het beu om steeds gebeld te worden door Test Aankoop! Ieder maand soms ieder week.. STOP er gewoon mee ik walg van dit bedrijf! Juist alweer een telefoon gekregen en arogantie is 10/10 amai ze! En ik zie dat alle antwoorden hetzelfde is van test aankoop hier. Ik heb jaren geleden geweest voor solisitatie kende test aankoop toen niet ik kreeg een papier voor me en moest het voorlezen aan de klanten dus gewoon liegen en liegen. Een computer die telefoon nummer’s draai van zelf met alle gegevens van de mensen. Ik verontschuldigde me en ging weg. Een werk met vol bedrog is niks voor mij. We horen vaak ook meerdere klachten over de medewerker’s hoe arogant ze zijn. Njh wat verwacht je?
Ik zou liever 0 sterren geven... Na 20 keer telefonisch gestalkt te zijn geweest door test-aankoop ben ik toch ingegaan op hun 2 maanden voor 2 euro actie. Ik heb 5 keer gevraagd aan de medewerker of dit toch zeker niet stilzwijgend verlengd zou worden? Nee dit zou niet gebeuren. 3 maanden later is er toch 10,84 euro van mijn rekening gehouden. Ik heb deze domiciliëring direct geannuleerd waarna ik natuurlijk opnieuw gestalkt werd door test aankoop om de betaling te volbrengen. Vandaag gebeld met de klantendienst. Die man lachte mij gewoon vierkant uit en zei dat ik best maar snel betaal want anders zal er een deurwaarder worden ingeschakeld. Onwaarschijnlijk.
Vorige week en deze week bellen ze je continue op tijdens mijn werkuren. Je weet niet wie je belt dus bel je terug voor je weet wie het is moet je lang in de wacht staan daar wacht je liever niet op dus je legt af. Ze belden mij net terug ik neem op en het eerste en enige wat je hoord is schetterende gelach en gegiechel aan je oren. Je krijgt nog geen reactie of niks en ze smijten af. Je belt terug om te weten wat de bedoeling hiervan is. Zeggen ze onze excusses dat was mijn collega dat was een fout. Tuurlijk was dit een fout zeg je. Nog steeds geen uitleg en weet je niet wie ze zijn na 3x vragen zegt ze eindelijk testaankoop. MIJ MOETEN ZE NIET MEER BELLEN Want proffesioneel is dit zeker niet.
Zelfde probleem zoals bij velen anderen zo te zien. Over de vriendelijkheid kan ik persoonlijk niks zeggen daarom dat ik nog akkoord ben met die 1ster die er staat. Maar ook opgebeld geweest met zogezegt 2maanden te proberen tegen €2. Nee, hoor het abonnement stopt zeker na 2 maand. Inderdaad leugens enkele maanden daar achter zag ik dat er al meermaals zeker 5keer €10 en een beetje van mijn rekening is gegaan. Ook maar 1maand €2 betaalt gehad vanaf 2de maand direkt meer. Heel spijtig dat dit bedrijf niet te vertrouwen valt.
Steelt van kwetsbare mensen!!! Contacteert ze via telefoon lapt ze een abonnement aan waar ze geen nood aan hebben en halen elke maand 10,… euro van hun rekening!! Ik heb ze gebeld en toen zij de vrouw ieder zijn manier van werken. Ja, stelen is nu ook een beroep in hun ogen. Mijn mama is kwetsbaar, verstaat slecht via telefoon en heeft een klein inkomen 10 euro is niet niks! Jammer genoeg kan je het verloren geld niet terug krijgen.
Oplichters, ze beloven 2 maanden een abonnement aan 2 euro. Na 1 maand wordt al volle pot van je rekening gehaald. Als je abonnement dan wil opzeggen proberen ze 1aan verminderd tarief aan te smeren, zelfde dag nog laten weten dat ik dit niet wil hebben. Bewijsb op mail van stopzetting en toch wordt maand erop geld van mijn rekening gehaald. Contact opgenomen. Moet toch betalen en geen antwoord op mails
Over 2 maand wordt ik opgebeld…. Ik sluit mij aan bij test aankoop. 2 a 3 weken later wordt ik opnieuw opgebeld en zeggen ze mij om van de voordelen van MIJN abonnement te kunnen genieten moet mijn man ook aangesloten worden. Ik zeg ah neen dat is niet de bedoeling. Ik zeg onmiddellijk mijn abonnement op! Woensdag wordt ik terug opgebeld ik leg wat er de vorige keer is gebeurd uit en de man aan telefoon is vriendelijke en zegt dat dat inderdaad foute info is. Ik laat mij opnieuw abonneren. Alles afgerateld en alles was terug in orde. Vrijdag wordt ik opnieuw door test aankoop opgebeld, voor info zodat ze weten welke promo’s het beste zijn voor mij. Paar uur later wordt ik opnieuw gebeld, oei woensdag was er iets weg gegaan ik was iets van zonnepanelen aan gesloten. Ik zeg zonnepanelen er is niet eens gepraat geweest over zonnepanelen! Opeens moest ik opnieuw mijn gegevens doorgeven en rekeningnummer. Ik vertrouw dit niet meer dus ik gooi de telefoon neer! Vandaag bellen ze opnieuw !!!! Ik zeg of ze niet weten waar ze daar mee bezig zijn bij test aankoop. Mevrouw is dan ook nog wat stout!!!! Test aankoop zou beter zelf eens doorgelicht worden in plaats van ons te helpen tegen andere bedrijven want hier klopt toch iets niet meer hoor! Het moet gedaan zijn met bellen! Ik wordt er zot van!!!!
Moet nog 10.00 euro terug omdat mij voor 2 euro een boekje is beloofd. Niet intrappen, zij zijn de zaak gewoon aan het oplichten. Heb uitgelegd dat ik op dit moment het geld niet kan missen. Ze zouden mij nog een email sturen over m'n telefonisch contact. Is ook nog niet gebeurd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid