facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tesscape

Tesscape

Info

Tesscape is een escaperoom gelegen in Tessenderlo. Vandaar de naam Tesscape. Sinds mei 2019 zijn we officieel geopend en zijn boekingen mogelijk.



"Tesscape, nieuwe esscaperoom in Tessenderlo. Momenteel 1 kamer beschikbaar, "De ornitholoog". Weldra opening van een kinder-escape en een 2de kamer."
Adres: Hulsterweg 85, 3980 Tessenderlo
Telefoonnummer: +32476511692
Stad: Tessenderlo
Route: Hulsterweg 85
Postcode: 3980



op zoek naar gerelateerd: Escape Room Mol, Escape room Geel, Oerwoud helden tessenderlo, Escape room, Jungle fever tessenderlo, Trapped In Houthalen, Escape game gezin, Escape room vandaag
Recensies
Wij hebben hier de Ornitholoog gedaan. De kamer was voldoende uitdagend en het waren eens heel andere soorten puzzels als in de meeste escape rooms. Er waren ook voldoende dingen om te doen en over na te denken zodat ieder lid van het team altijd wel iets te doen had.
de oerwoudhelden voor kinderen was zo’n leuke escaperoom. Leuke opdrachten, verschillende ruimtes waar we in moesten geraken. De leukste escaperoom die we al gedaan hebben. Het was een geslaagd verjaardagscadeau voor mijn 7-jarige neefje. Mijn eigen kids van 8 en 10 speelden heel graag mee en ook voor de volwassenen was het leuk
Heel leuke escape room. Jungle kamer gedaan met twee kinderen van 8 en 10 jaar. Echt de moeite. Enige tip: als er een letterslot niet open gaat, probeer nog een paar keer
Vandaag hebben we de kamer jungle fever gedaan. Fijne escape room om samen met jongere kinderen te doen. De begeleiding was goed en inkleding van de kamer was ook in orde. Alvast benieuwd naar de andere kamer.
Zowel de Ornitholoog gedaan, als met onze zoon en kinderen van vrienden de Jungle Fever. Was zalig! Had het niet verwacht eerste keer escapen, maar ik genoot van de spanning en de interactie met vrienden om de kamer uit te geraken. Allemaal heel goed opgebouwd en doordacht. En om dan daarna kinderen dolenthousiast het ene na het andere raadsel te zien oplossen... Echt genieten! Een aanrader!
Heel toffe escape room de ornitholoog, een goede uitdaging zonder frustrerend te zijn. Ook heel tof ontvangen! We hebben ons met twee serieus geamuseerd!
Optimaal gebruik van gezellige huiskamer Vanaf het begin begon het al verrassend. Je ziet meteen wat het de ruimte was voor het een escape room was. Namelijk een gewoon woonhuis. Schitterend om langs de oude trap met nog een tapijtloper naar je escape room gebracht te worden. Het moet niet altijd hypermodern zijn. Gelukkig zet die trend zich ook voort in de room zelf. Met een simpele pen en wat papier en enkele hangsloten en een leuk ingericht knus kamertje daarmee moet je het doen. Ook het verhaal is simpel in zijn eenvoud maar daarom niet slecht. Wij waren met hun 5 en er waren weinig momenten dat je niets kon doen. Ik raad wel af om de ruimte met 6 of meer te doen. De puzzels waren niet altijd simpel. Het grootste pluspunt is het optimale gebruik van de kleine kamer. Ik heb in veel grotere kamers gezeten waar er minder te zoeken en te doen was dan in deze. Ook de gastheer was zeer vriendelijk en nam uitgebreid de tijd om een uitleg te doen. Hij nam zelfs even de tijd om ons de andere room te laten zien. Kom zeker nog terug om de nieuwe en de andere kamer te testen. Tip voor de gastheer in de avond is het zeer moeilijk om de escape room te vinden. De verlichting van de reclame misschien aansteken of maken.
Voor de eerste keer een escape room gedaan met de kinderen. De jungle room was heel leuk en bood genoeg uitdaging. De begeleiding was ook goed
Laat je niet misleiden omdat de kamer in iemand zijn huis is. De kamer is mooi ingericht en bekleed volgens thema. De puzzels zijn gevarieerd en divers. De begeleider is zeer vriendelijk en behulpzaam. Er wordt ook gevraagd of je tips wilt of niet. Zeer leuk voor als je liever zelf nog wat zoekt. Een aanrader!
het is echt heel leuk. we zijn er jammer genoeg wel niet binnen de tijd uitgeraakt maar het is echt een aanrader. de jungle helden was echt de max. En heel vriendelijk ontvangst. we hadden het ook nog nooit gedaan heel tof. groetjes Rob en Rihanna.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid