facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tessa Feys Photography

Tessa Feys Photography

Info

Hallo! Ik ben Tessa, kinderfotografe in hart en nieren. Met veel passie leg ik kinderen vast in een romantische setting. Kortom een fantastische ervaring!



"Tessa Feys Photography in twee woorden?Sprookjesachtig mooi. Zo simpel kan het zijn. Maar simpel betekent niet onbelangrijk. Dit gaat over de herinneringen van je kinderen. Hun unieke persoonlijkheid. Deze sfeervolle momenten op beeld vastleggen, mooier bestaat niet. Geen geforceerde poses en een gemaakte glimlach. Nee, je wil dromerige en sprookjesachtige foto’s met een vleugje magie. Jullie foto’s, jullie verhaal, jullie herinneringen op beeld. Leg je moment vandaag vast, voor het voorbij is."
Adres: Markt, 8020 Ruddervoorde, West-Vlaanderen, Belgium
Stad: Ruddervoorde
Route: Markt
Postcode: 8020


Recensies
Wat voor mij als een mineur leek, heeft Tessa toch weten de mooiste foto's er uit te halen! De alpacashoot is supermooi gelukt! Ik kreeg op slag tranen in mijn ogen hoe mooi ze zijn!!! Ik kom zeker terug voor mijn volgende shoots met mijn dochtertje!!!
Voor de 2de maal genoten van een leuke fotoshoot! Een absolute aanrader om met Tessa Feys Photography samen te werken.
Wij hebben Tessa uitgekozen om onze zwangerschapsfoto's te maken en zijn heel tevreden met het resultaat. Tessa gaf ons een rustig gevoel, kan perfecte instructies geven qua houding en positie en is perfectionistisch. Bovenal weet ze gevoel zo goed vast te leggen zonder kunstig over te komen. Een topdame en topfotografe!!!
TOP fotograaf! Tessa kan heel goed om met kindjes & de begeleiding tijdens de shoot is ook heel goed! Ze zorgt voor een ontspannen sfeer wat een zeer positieve uitwerking heeft op de foto’s. Ze is rustig, vriendelijk en neemt alle tijd. Een echte aanrader!
Ik boekte een fotoshoot voor de 1ste communie van mijn dochter. Alle contact omtrent datum, tijdstip, locatie en prijs verliepen op een zeer vlotte, correcte manier! Tessa neemt de tijd om prachtige foto's te maken. Ze kent zeer mooie locaties en zoekt zelf uit op welke tijdstip het mooiste belichting is! Ze is zeer vriendelijk en kan goed omgaan met kindjes. Ook helpt ze om de juiste positie aan te nemen en komt steeds af met zeer goeie ideeën! Ik kreeg heel snel een mail met de gemaakte foto's, en dit waren er heel veel. Het was moeilijk om een selectie te maken want ze waren stuk per stuk zeer mooi, zelfs prachtig! Tessa is een topper in hetgene wat ze doet en ik kan haar alleen maar ten zeerste aanraden als je prachtige herinneringen wilt!! Zeer hoge kwaliteit! Tessa zorgde ervoor dat de herinneringen aan mijn dochter haar 1ste communie onvergetelijk zullen zijn!! Echt een topper!
Als ouder wil je niets liever dan prachtige foto's waarvan je kunt blijven nagenieten. Foto’s waarop je je kinderen en je gezin want eerlijk is eerlijk hoe vaak raak je met het ganse gezin op de foto herkent met een extra laagje magisch “sterrenstof”. In onze ogen slaagt Tessa hierin door op zoek te gaan naar de gepaste setting, leuke ‘attributen’ zoals een stoere boombox of een feeërieke dromenvanger, tips over de kledij én vooral een heel ontspannen fotoshoot. Vier jaar geleden legden we ons eerste contact met Tessa als kinderfotograaf. Ondertussen hebben we er onze derde shoot met Tessa Feys Photography op zitten. Steeds blijft ze ons aangenaam verrassen. Ook de kinderen kunnen haar manier van aanpak smaken!
Bedankt Tessa voor de mooie fotosessie van ons gezinnetje alsook de foto’s van Joëlle haar eerste communie! Ook bedankt voor de snelle levering van de gekozen foto’s. Je bent een heel rustig persoon en neemt je tijd om de foto’s te nemen. Ook heb je vooraf extra moeite gedaan om 2 locatie’s te gaan bekijken, welke het mooiste tot z’n recht zou komen. De fotoshoot was heel aangenaam en het resultaat voor ons is top. Ons zie je zeker nog terug!
Wauw! Prachtig resultaat van de fotoshoot! Mijn dochtertje van 1 jaar werd behandeld met veel geduld en kalmte. Topfotografe!
Zeker een aanrader , prachtige foto’s. Wij komen heel graag nog eens terug
Super mooie foto’s! Zeker een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid