facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tervia's

Tervia's

Info

De combinatie van KMO-zone, industrie en retail zal de huidige leegstaande fabriek een nieuwe, hedendaagse en nuttige bestemming geven.

Geschiedenis

Tervia’s is uw projectontwikkelaar voor zowel particuliere als KMO-projecten.
Elk van onze projecten zijn SEXY! Of het nu gaat om een nieuwe KMO-zone, een verkaveling, appartementsgebouw, … Elk project is aantrekkelijk en heeft uitstraling.
Uitstraling op vlak van architectuur, maar bovenal ook door de kwalitatieve bouw en focus op duurzaamheid. We streven ernaar te werken met een kwalitatieve en toekomstgerichte visie bij de ontwikkeling van een project. Duurzaamheid staat daarbij voorop! Duurzaamheid op vlak van energie door de realisatie van EPB-conforme projecten en een groene voetafdruk door CO²-neutraliteit na te streven. Bovendien zorgen we ook voor een duurzame integratie van elke project in zijn omgeving.

Adres: Stationsstraat 92, 2235 Hulshout
Telefoonnummer: 0476/32.32.32
Stad: Hulshout
Route: Stationsstraat 92
Postcode: 2235



op zoek naar gerelateerd: Tervia's facebook, CORBEILLE appartementen
Recensies
Er is al bijna 2 jaar een winkel beloofd maar nog altijd niks.
Top bedrijf, super professioneel
Eerste bedrijventerrein
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid