facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Terre Mère

Terre Mère

Geschiedenis

Terre mère, c’est une carte unique de petits plaisirs végétariens et bio : salades étonnantes, sandwichs bio aux légumes oubliés, des jus et smoothies du jardin, des saveurs inattendues et remise à la mode telles que les fleurs, les herbes sauvages, les herbes aromatiques.
Terre mère, c’est aussi des légumes et des fruits à redécouvrir, variétés anciennes ou oubliées, tous vous offrent des saveurs originales à goûter absolument. Terre Mere s'est se donner de l’amour en mangeant
Ce sujet me tient à coeur, car j’adore depuis toujours faire la cuisine. Ce que nous faisons tous les jours est important pour nous, effectivement nous mangeons tous les jours… Les questions qui me semblent importantes sont comment l’évolution de notre conscience va avec l’évolution de notre manière de nous alimenter, les règles yoguiques d’une alimentation saine, se respecter, intégrer, aller à notre rythme.

En m’alimentant, je me donne de l’amour. Chaque bouchée si je la sens être de l’amour pur aura un effet salvateur sur moi. Quoique je mange, je suis présente à chaque bouchée et je mâche longuement. Si je mange sans mâcher devant la télé en pensant aux problèmes que j’aurai à régler le lendemain alors c’est sur, la digestion sera moins bonne, et le stress psychique descendra dans tout mon corps.

Voila la règle la plus simple et que tout le monde peut appliquer riche ou pauvre, jeune ou vieux et qui est pour moi la plus difficile à mettre en place. Mais chaque fois que je fais un repas ou une partie de mon repas en conscience, je me félicite, car Rome ne s’est pas construite en un jour…

Adres: Rue de la Régence 21, 4000 Luik
Telefoonnummer: 042213805
Stad: Liège
Route: Rue de la Régence 21
Postcode: 4000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 15:30
Dinsdag: 10:00 - 15:30
Woensdag: 10:00 - 15:30
Donderdag: 10:00 - 15:30
Vrijdag: 10:00 - 15:30
Zaterdag: 10:00 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: Restaurant sans gluten Liège
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EXKi EXKi 268 meter
Le Petit Pressoir Le Petit Pressoir 349 meter Binnen was het vol, toen ik wachtte om te vragen of het ok was wanneer we buiten op h...
Couscsi Chez Nass Couscsi Chez Nass 467 meter Bienvenu chez Couscsi le palais du Couscous à Liège
Como en casa Como en casa 672 meter Super lekker gegeten! Vriendelijke bediening.
Restaurant Restaurant "Métisses" 726 meter Vriendelijke bediening, lekkere gebakken banaan ben je de gerechten
ASBL Les Oiseaux s'entêtent ASBL Les Oiseaux s'entêtent 743 meter Super lekkere baguettes. Alles vega. Vriendelijke bediening
Légumicide Légumicide 1 km Cuisine végétalienne itinérante
Les Voisines Les Voisines 1 km Een echte oase van rust. De biologische maaltijden van Les Voisines zijn lekker, even...
Recensies
Lekkere lunch.
Zeer goede maaltijd, de manager is erg aardig, hij vraagt ​​ons voor de maaltijd welk voedsel we het liefst proeven / vermijden in de salade, enz. Al het eten wordt koud geserveerd, maar de portie is niet klein. Bijna alle ingrediënten zijn veganistisch. Het sap van de dag is erg goed, maar je kunt vragen om het te verdunnen als je gevoelig bent voor kruiden gember/kurkuma.
Gewoon verrast eten? Dit is de weddenschap van Terre Mère. We eten originele salades of sandwiches dankzij verrassende combinaties, en het werkt! Waar we zeker van zijn, is dat het resultaat altijd kleurrijk is. De producten zijn natuurlijk lokaal en biologisch, de recepten vegan en vegetarisch en je kunt ter plaatse eten of meenemen.
Uitstekende plek om te genieten van een vegetarisch gerecht. De ingrediënten zijn vers en van goede kwaliteit. Zo ook het welkom. Ontdekken.
Absoluut heerlijk. Goed geserveerd, gevarieerd, versheid op het rendez-vous. Geluk !
Het begrip Moeder Aarde laat zich samenvatten in "gezonde voeding volgens moeder natuur". De groenten zijn vers, biologisch en ik denk dat de meeste afkomstig zijn van lokale landbouw. Laten we verder gaan met de smaken op het bord. Er zijn ups en downs. Sommige melanges exploderen in je mond, andere niet. Veel verschillende smaken, heerlijke olijfolie maar er mist iets. Het gerecht is voor mij erg slecht gekozen omdat het de ophoping van specerijen op de bodem bevordert. Het gerecht op het einde vettig maken. Ik denk dat een plat gerecht zou helpen om de smaken in balans te houden. Nog een minpuntje, slechts één mini sneetje stokbrood. Er moet een broodmand aanwezig zijn.
Uitstekend vegetarisch / veganistisch restaurant: salades en sappen, allemaal erg goed, en een warm welkom. Misschien een beetje duur, reken ongeveer vijftien euro voor een salade, maar het is gerechtvaardigd door de aanpak van kwaliteit en lokale producten.
Zeer goede plek voor vegetariërs en veganisten. Of het nu gaat om de menukaart, de borrel of het restaurant zelf, alles ademt de filosofie van planten. Pas op, de noot kan snel zout worden. Jammer anders komen we er vaker.
Uitstekende originele en smaakvolle salade. Goed sap van de dag. Zeker 5 sterren makkelijk zonder het valse geluid van vogels en de moeder van de baas die echt niet vriendelijk is.
Ik ben het ermee eens dat het concept van dit "restaurant" "biologisch" is, de natuur,... Daarom ging ik daarheen. Ondanks een zogenaamde "kleine" salade die toch erg gul is en met smakelijke groenten... Een beetje discrete kaas voor een prijs van 14,50€, ik zal nooit meer teruggaan naar dit etablissement. Een mooie pruim sierde het bord. Omdat ik niet zo van de zoete en zoute mix hou, liet ik het maar aan de kant.. Halverwege mijn bord werd mijn blik gevangen door een kleine beweging... ja hoor, er liep een mooie kleine made rond. Ik vind dit niet leuk, ik beken dat ik sap, groenten en de rest heb achtergelaten ... dus ik betaalde voor alles en meldde dit incident discreet aan de baas. Deze antwoordde me luid genoeg om me te vernederen ik heb geen ander woord in het bijzijn van de andere klanten door tegen me te zeggen: "Dit zijn biologische pruimen!" "Hou je niet van maden? Ik eet ze elke dag en het gaat heel goed met me!". Het is zijn keuze, het is niet de mijne en dat had ik graag aangegeven: mogelijke aanwezigheid van insecten of andere... Kortom, het probleem ligt meer, zoals zo vaak, in de manier waarop ik antwoord geef dan in het incident eigenlijk. Goed vervolg beste meneer. Uw houding lijkt mij minder toegewijd aan de intoleranties van uw klanten dan aan wat u op uw tafels lijkt aan te geven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid