facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ternat

Ternat
Adres: Fossebaan 140, 1741 Ternat, België
Telefoonnummer: 0475 63 33 10
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Ternat
Route: Fossebaan
Huisnummer: 140
Postcode: 1741


Openingstijden

maandag: 10:00–23:30
dinsdag: 10:00–23:30
woensdag: 10:00–23:30
donderdag: 10:00–23:30
vrijdag: 10:00–23:30
zaterdag: 10:00–23:30
zondag: 10:00–23:30

Recensies
De baas is heel klantvriendelijk. Alles wat ik verwachte heb ik gekregen, zelfs meer. Ja, het is niet ideaal, maar met deze prijs heeft u meer dan genoeg. Was net gekuist. Kaarsjes, plantjes, muziekske... en cava Alles werkt in orde: hammam, sauna, jacuzzi, solarium solarium moet je even bijbetalen. buiten zijn we niet geweest door slecht weer. Wij zullen er nog een komen. Bedankt
We kwamen binnen en de vloer was nog nat, was dus niet opgekuist. De eigenaar moest alles nog in orde brengen . Handdoeken waren ruw, badjassen ook en slippers pastte langs geen kanten.nDe wellness is aan een opknapbeurt toe, helemaal verouderd en schimmelvlekken . Vooral veel spinnenwebben en stof, dus wordt niet goed onderhouden. Er was nergens shampoo aanwezig. Ik heb daarvoor een bericht gestuurd naar de eigenaar. Die stuurde terug dat hij nog had en kwam een flesje aan de deur zetten. Dit was een overschotje shampoo ultra doux kamille aangelengd met veel water. Dit vonden wij niet kunnen, want het was meer water dan shampoo en had ook geen goede geur. Ook hing er een muffe geur in de gehele wellness. In de jacuzzi ook en in het water zat geen product. Het buitenzwembad lag vol insecten en resten van vuil. Er is geen verluchting in de wellness, waardoor het er echt ongezond is ... Wij zullen hier niet meer komen, vonden het weggesmeten geld, want we konden niet genieten van de wellness omdat het onverzorgd was. We hebben zitten aftellen tot op het einde. Zaten al meer dan 30 min voor het einde aangekleed te wachten . Maakten ons eerder vies van alles. Wij hadden het gevoel dat wij stonken. Daar hebben wij ons niet gedoucht, want ook hier hing een enorme geur en hadden geen shampoo of ander wasproducten, gelukkig hadden wij deo mee, zodat we toch een aangename geur hadden.. kort samengevat: een regelrechte schande!
Zeer slecht. Eerste keer maar ook laatste keer in deze welness. Slechte hygiëne, slecht onthaal. Ik zal hierbij stoppen want zijn zoveel punten om negatief over te zijn. Is absoluut zijn geld niet waard.
zeer vriendelijke mensen, de vers gemaakte lasagne is echt super lekker. echt een aanrader. allen daarheen.
Mooie wellness op rustige locatie. Grote buitenplaats met zwembad. Zeer aangename sauna’s en ruime jacuzzi. + de gast vrijheid van de gastheer was top, super vriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid