facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Terborght restaurant

Terborght restaurant
Adres: Oud Dorp 16 , Huizingen 1654, BE
Telefoonnummer: 02 380 10 10
Stad: Huizingen
Route: Oud Dorp 16
Postcode: 1654



op zoek naar gerelateerd: terborght menu, terborght traiteur, menu terborght huizingen, terborght social deal, restaurant terborght gaultmillau, restaurant huizingen, terborght groupon, oud dorp huizingen
Recensies
3de keer dat we hier komen eten en deze keer echt GE-WEL-DIG, verbaast me dat ze blijkbaar hun ster verloren hebben, want de laatste maanden 6 sterrenrestaurants gedaan en het degustatie menu was beter dan in 2/3 van deze sterrenrestaurants. Als ik 1 puntje van kritiek mag geven is het volgende: persoonlijk vond ik de aangepaste wijnen niet altijd passen bij de gerechten. Maar dit is detail, smaak blijft smaak. Dit gaat enkel over 2 wijnen. De bediening was klassevol en op elk detail gelet. De witte handschoen vind ik persoonlijk echt iets extra bij de bediening. Wij komen zeker terug en hopelijk hebben jullie dan verdient jullie ster terug. Ps: complimenten aan de jonge dame dat echt past in de zaak.
Sinds jaren zijn mijn echtgenote en ikzelf grote fans van alles wat Lesley op een bord tovert en uiteraard kan de hartelijke ontvangst door Marijke niet ontbreken wanneer je bij Terborght gaat genieten! We probeerden al verschillende formules Menu Terborght, Degustatie Menu, Seizoen Menu, Restodays Menu, Take-Away Menu... en het moet gezegd: we waren nog nooit teleurgesteld! Prijs-kwaliteit is dit fantastische restaurant zo goed als onklopbaar: mooie producten, lekkere wijnen, prachtige borden en steeds ongelooflijk heerlijk eten aan goede prijzen. Wij kunnen Terborght zeer warm aanbevelen!!
Super lekker gegeten en heel vriendelijke bediening. Kennisgemaakt met dit restaurant via Dining with the Stars. Wegens allergie toch een wijziging in het menu gekregen wat heel sympathiek was. Zo'n smaakvolle zalm had ik nog nooit eerder gegeten. Het kaasbord was een groot assortiment van 8 kazen met een heerlijk brood voor erbij. En als kers op de taart een mega mignardise voor bij de koffie!!! Zeker een aanrader
Wij kozen zaterdag voor het degustatiemenu. Op de gerechten was absoluut niets aan te merken, zeer fijne, lekkere creaties. Een gezellig kader. We waren enkel wat geschrokken van onze rekening. We wisten op voorhand dat onze menu 150 € per pers kostte. Wat al vrij prijzig is als ik vergelijk met bv. Vrijmoed uit Gent waar we onlangs gingen eten 2 sterren en daar betaal je vr 7 gangen 169 €. Terwijl dit etablissement geen sterren heeft. Ook voor de wijn betaalden we hier vr 1 persoon 72 € en bij Vrijmoed 74 €. Toch wel een hoge prijszetting voor een restaurant zonder ster. Gaf een beetje een wrange nasmaak na het lekkere eten dat we geserveerd kregen.
Gezellige avond gehad. Vriendelijke bediening. Verrassend lekker gegeten. Smaken zaten goed. Verzorgde en lekkere hapjes bij het aperitief. Hoofdgerecht was wild, hertenfilet, lekker maar mocht misschien wat meer zijn. Zowel groenten als vlees. Prijs van de drank is wel aan de hoge kant.
Best teleurgestellend voor die prijs. Hadden reservatie voor een grote groep, met 1 persoon allergisch aan vis. Er werden ons aangepaste hapjes beloofd. Hapjes bestonden hoofdzakelijk uit vis, er werd geen uitleg gegeven. Diner was goed, presentatie zeer mooi, lekker en aangepast aan wensen/allergieën. Wel geen uitleg bij de gerechten noch de wijnen? Voor mij een cruciaal element. Bijschenken van de glazen kon ook wat sneller, sommigen zaten zo'n 30min zonder wijntje. Wat ons ook opviel: gaten in de servietten en tafelkleed... Te duur om alle minpuntjes te laten schieten.
Geweldig restaurant! Het eten was hier overheerlijk. De gerechten zijn verrukkelijke smaakbommen die geweldige sensaties teweeg brengen. De bediening is zeer vlot en ongeloofelijk sympathiek. Ze hebben ook goede alcoholvrije opties. Zo heb ik een lekkere alcoholvrije champagne gedronken. Het interieur is modern en gezellig. Nabij is er een ruime parking waar men vlot kan parkeren.
Heel lekker gegeten!! Bediening was goed heel verzorgd houden rekening met de wensen van de gast.
Altijd super lekker gegeten. Je krijgt zeker waar voor je geld. Ze hebben regelmatig een actie op Social Deal voor een volwaardig menu aan de helft van de prijs.
Altijd geweldig! Dikke merci voor de hartelijke ontvangst en het geweldige eten en de sfeer die het steeds een onvergetelijke ervaring maken!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid