facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ter Sterre

Ter Sterre

Info

Welkom op de officiële Facebookpagina van Ter Sterre. Wij bieden buitengewoon secundair onderwijs (OV4) aan voor leerlingen met een autismespectrumstoornis. Voor meer informatie, raadpleeg de website http://www.tersterre.be.

Adres:
Telefoonnummer: 051 77 77 75
Stad: Moorslede



op zoek naar gerelateerd: TER STERRE inschrijvingen, Ter Sterre internaat, Ter Sterre team, Ter Sterre Smartschool, Ter sterre richtingen, Ter sterre kalender, Facebook Ter Sterre, Rock Sterre
Recensies
Een zeer leuke school met polyvalente leerkrachten die er iedere dag zijn voor je. Daarnaast is het nieuwe schoolgebouw tip top in orde, en kan je rekenen op de beste hulp voor jouw kind.
Vriendelijk, goede school. Ruim parkeerplaats, rolstoelvriendelijk ingang
Super slechte school met dame klassen
Vertaald door Google Het is een slecht gerenoveerde school VEROUDERD 2021 Bewerken: Ze hebben een nieuw gebouw toegevoegd dat zowel van binnen als van buiten geweldig is. Origineel Its a badly renovated school OUTDATED 2021 Edit: They added a new building wich is great on the inside and the outside.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid