facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ter Heyde

Ter Heyde

Info

Beleef het verschil!



"Prachtige feestzaal met hedendaagse keuken.Unieke tuin voor huwelijken en ceremonies."
Adres: Kesterweg 35 , Kester 1755, BE
Telefoonnummer: 054 56 68 64
Stad: Kester
Route: Kesterweg 35
Postcode: 1755



op zoek naar gerelateerd: ter heyde herentals, ter heyde kester brunch, postel ter heyde openingsuren, restaurant postel ter heyde retie, tenniscentrum ter heyde, tenniskamp ter heyde, ter heyde tornooi, ter heyde herentals openingsuren
Recensies
Wij hebben voor ons trouwfeest gekozen voor Ter Heyde en we waren zeer tevreden over de hele ervaring. De prachtige tuin waar we ook onze ceremonie gedaan hebben is zeker een meerwaarde. De zaal zelf is ook zeer mooi De service was uitstekend, de medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Het eten was zeer goed, verfijnd en hedendaags We zouden Feestzaal Ter Heyde zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een mooie en elegante locatie voor een bruiloft of ander evenement.
Wij hebben ons trouwfeest gehouden bij Ter Heyde en hebben alleen maar lof voor deze catering. Het is niet alleen een prachtige zaal en locatie, maar ze geven advies bij het voorbereiden van het trouwfeest, al onze wensen werden volledig nageleefd, ze helpen bij het opstellen van de trouw. Het eten was top! En alles verliep volgens schema tot op de minuut. Een aanrader voor iedereen om hier een feest te houden.
Beste feestzaal ooit, het personeel is super vriendelijk. De keuken is precies een sterrenrestaurant. Wij hebben de beste tijden daar beleefd.
Zondag 19 juni laatstleden vierden wij in Ter Heyde onze 45ste huwelijksverjaardag. Het was af, het was TOP! Zeer lekker eten, vriendelijke, vlotte en georganiseerde bediening, al onze wensen werden vervuld. We keren zeker terug. Een welgemeende dank aan het voltallig personeel
Wij hebben trouwfeest hier gevierd en alles was tip top in orde zoals we op voorhand afgesproken. Wij moesten enkel genieten van het feest en het lekkere eten!
Verschrikkelijk akoestisch gebouw waar drie apparte zalen tot één gedrocht wordt aanzien als een feestzaal, en waar de ene helft de andere niet kan zien.
Heel vriendelijk onthaal, Sfeervolle zaal en adembenemende locatie voor elk onvergetelijk feest
Prachtige locatie voor meetings en feesten. Ook een ruime parking.
Een heel mooi feestzaal en de bediening was goed
Goede locatie en je kan steeds bij de eigenaar terecht bij vragen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid