facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ter Elst Congrescentrum

Adres: Kattenbroek 1, 2650 Edegem
Telefoonnummer: +3234509000
Stad: Edegem
Route: Kattenbroek 1
Postcode: 2650



op zoek naar gerelateerd: Ter Elst Edegem, Ter Elst Duffel, Kattenbroek 1 2650 Edegem, Ter elst adres, Hotel Ter Elst booking, Hotel Edegem, Bowling Ter Elst Edegem, Ter Elst vergaderzaal
Recensies
Kamer kon misschien een tikkeltje beter qua uitstraling. Geheel subjectief natuurlijk. Er was wel voldoende comfort.Kamers: 4/5
Had een xxl kamer geboekt voor maar 130euro voor 2 personen, was bijna een half appartement, enkel het bubbelbad was een beetje klein voor 2 personen om comfortabel samen te kunnen genieten, maar verder was alles TOPKamers: 5/5
Ontvangst was uitstekend. Vriendelijke dame, snel afgehandeld. Badkamers zijn zéér gehorig: ik kon het gesprek van de kamer naast mij woordelijk verstaan. Ik was niet de enige met deze ervaring bekenden sliepen ook in dit hotel en hadden dezelfde ervaring. Kussens zijn erg hard niet mijn voorkeur , geen alternatief aanwezig. Verlichting in de badkamer tikte zeer irritant. Koffie, in de ochtend bij het restaurant, kon niet op de rekening van de kamer gezet worden. Dat moest separaat afgerekend worden echt onbegrijpelijk. Voor mij was dit hotel qua ligging ideaal daar ik de volgende ochtend bij de sporthal moest zijn ~100 mtr.
Prima hotel. Heerlijk rustig. Goede service. Prima bedden. Heerlijke jaccuzi Minpuntje:Er mag een likje verf hier en daar en het ontbijt was wat karig voor het geld wat je ervoor moet betalen. Maar het hotel is zeker een aanrader. Goede verbinding , 25 minuten, met ov naar centrum Antwerpen voor € 2,50 p.p.p rit, kun je niet voor parkeren.
Prettig hotel, erg vriendelijk personeel! Activiteiten in de buurt: Fitness Eten en drinken: Ze hebben een geweldige Thai in het hotel en een leuk restaurant bij David Lloyd aan de overkant. Komt ook een hele goede pizzaria bij.
Hier geweest vanwege het Thaise restaurant Yac Thai om wat te eten tijdens het opladen van de auto. Je moet echt het hotel in om het te vinden. Het eten is lekker, de bediening is vriendelijk, maar het is best prijzig vergeleken met andere Thai restaurants.
Hotel is een tegenvaller. Onze kamer was niet schoon. Savonds kan je nergens nog wat drinken daar moet je voor naar restaurantje/bar de Specht. 10min lopen Ontbijt was ook een tegenvaller. Het is een buffet maar zo beperkt dat heb ik voor een buffet nog nooit meegemaakt en dat dan voor €20 per persoon. Hotelkamer was ook niet goedkoop. Nee voor ons geen 2de x meer Volgende x gewoon weer een vd Valk .
Goede locatie voor grote vergaderingen met alle faciliteiten....
In de afgelopen 2 weken zijn wij 2 keer hier naartoe gekomen. Hier wordt je fantastisch goed ontvangen, de medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, dit zowel aan de balie als bij het ontbijt. Er is voldoende parking aan dit hotel. Met de auto ben je kort bij andere gemeentes en kan je verschillende plaatsen gaan ontdekken. De kamers zijn groot en netjes, het enige wat ik hier persoonlijk mis is een kleine minibar om zo water koud te kunnen houden, dit is omdat ik 's nachts veel water drink en heb toch graag dat dit fris kan blijven In het hotel zijn er verschillende plaatsen waar je je op je gemak kan zetten, dit zowel beneden als op de eerste verdieping. Er is geen bar voorzien maar je kan wel in de lobby koude en warme dranken aankomen aan een schappelijke prijs. Tegenover het hotel ligt de David Loyd, hier kan je ook iets gaan eten en/of drinken. Als je hier in de buurt moet zijn voor je werk of om te ontspannen dan zou ik je dit hotel zeker aanraden.
24/7 personeel is zeer prettig. Vriendelijke mensen die je goed te woord staan. Erg prettig verblijf. Taxi service via hotel is zeer snel. Heel goed ondervonden mijn verblijf en ervaring hier. Kamers: Ruime kamer goede belichting. Erg goede design om alles vanuit je bed de belichting te bedienen. Zeer prettige bed, kussens en dekens. Badkamer is goed voorzien van douche benodigheden, handdoeken en föhn. Heb een ligbad met douche. Waterkoker met koffie apparaat. Activiteiten in de buurt: Redelijk wat te doen in de buurt. Meer geschikt voor zakenmensen. Golf velden zijn er en een speeltuin voor kinderen. Eten en drinken: Groot selectie bij de ontbijt. Van fluffy eggs tot bacon en pancakes het is goed warm gehouden in een aluminium opberg systeem. Vers gebakken broden, croissants, taartjes en beleg. Hartig en zoet, zuivel hebben ze vol vet yoghurt, fruit yoghurt en kwark zonder vet. Voor het drinken verse ju'd orange, thee uit pyramid selectie en koffie. Erg goed gegeten. Goed georganiseerde buffet met personeel die je kunnen helpen. Er zijn ook meeneem producten maar dat kost je wel buiten de ontbijt erbij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid