facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ter Eeste

Ter Eeste

Info

Feesten, Recepties, Seminaries, Gastronomie

Geschiedenis


Unieke locatie

Ter Eeste is ondergebracht in de nog actieve brouwerij van Rodenbach. Het is dus een industriële locatie met een apart maar zeer warm karakter.

De naam Ter Eeste verwijst naar de moutast die zich op de binnenplaats bevindt en een merkwaardig staaltje industriële archeologie is.

In Ter Eeste bieden wij u ook een creatieve en smaakvolle keuken van hoog niveau. Alle gerechten worden ter plaatse bereid onder het strenge oog van de chef.

Samen met u werken wij een all-in formule uit met respect voor uw wensen en het vooropgestelde budget. Op die manier kan u ook uw persoonlijke stempel op uw feest zetten.

Feesten van 20 tot 750 personen. Ter Eeste is makkelijk en snel te bereiken. Ruime parkeermogelijkheid is voorzien. Prachtige locatie voor fotoreportage bruidspaar!

Adres: Spanjestraat 133, 8800 Roeselare
Stad: Roeselare
Route: Spanjestraat 133
Postcode: 8800



op zoek naar gerelateerd: Rodenbach Feest, Park Rodenbach, Rouwmaaltijden Roeselare, Bier Roeselare, Rodenbach Roeselare, Babyborrel Roeselare, Fabriekspand Roeselare, Trouwzaal Roeselare
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fabriekspand Fabriekspand 436 meter Na een heel lange zoektocht naar een zaal voor ons groot huwelijksfeest van 300 perso...
Groovy's Club Groovy's Club 617 meter Mooi gras plein veel ruinte
Slagerij Geert Slagerij Geert 831 meter Super vriendelijke bediening vlees was top!!!!!!!!!
Trax Skatepark Trax Skatepark 837 meter Leuke plek voor skaters, steppers en bmx'ers.
PAND 33 PAND 33 1 km Dé Place 2 BE, voor wie een fan is van 'Nightlife' in het kwadraat... We zorgen voor ...
RSL OP POST RSL OP POST 1 km Vroeger veeeeeeel beter. En dat geeft niets te maken met het personeel maar met degen...
KSV Roeselare KSV Roeselare 2 km http://www.ksvroeselare.be/
De Zilverlink De Zilverlink 3 km <span data-expanded-section="" tabindex="-1
Recensies
We vierden ons huwelijk in Ter Eeste en zouden het zo opnieuw doen! De feestzaal is er één met karakter: niet wit en clean, maar warm, sfeervol, rustiek, gezellig. Al van bij de eerste ontmoeting voel je de oprecht persoonlijke aanpak en dat geeft vertrouwen. De gerechten waren bijzonder lekker en verfijnd gepresenteerd. Leuk is dat er zowel wijn als bier geserveerd wordt tijdens het diner. Als toemaatje kregen we de kans om een fotoshoot te doen in de voormalige brouwerij. Aanrader!
We kozen deze zaal omdat die karakter uitstraalt, authentiek is tussen de houten vaten en warm, gezellig aanvoelt. Veel bijkomende decoratie is zeker niet nodig. Daarnaast kwam er nog eens bij dat we heel goed ontvangen werden door Sabine. Er was een correcte, vlotte en vriendelijke communicatie. 10/10! Ook op de avond zelf verliep alles op rolletjes dankzij Lennert en al het personeel dat ons bediende. Ook een pluim voor hen. Alles verliep heel vlot en er was oog voor detail. Ook niks anders dan lof over het eten. Iedereen was heel tevreden en ook het dessertbuffet was top!! We kregen er later nog heel wat positieve reacties op. Dus ... ook een pluim voor de keuken. Als je graag authentieke foto's hebt, leent de oude brouwerij zich daar echt wel voor. Kortom, onze avond was meer dan geslaagd! We hadden ons geen betere plaats kunnen wensen. Bedankt!!!!
Top locatie voor ons huwelijksfeest. Zeer goede begeleiding voor de organisatie van ons feest door Sabine en Lennert. Een aanrader!
Super gezellige zaal en heel lekker eten. Ons trouwfeest was geslaagd. Bedankt aan Sabine en Lennert voor de goede communicatie en begeleiding van de avond. Zeker aan te raden
Trouwen is een hele organisatie. Sommige dingen zouden we achteraf misschien anders doen, maar we zouden zeker 100x opnieuw voor Ter Eeste kiezen. Het is een prachtige feest- en ceremonielocatie. Het eten en de bediening was uitmuntend, ongelofelijk hoe ze dit doen voor een grote groep. Het menu hebben we gekozen/geproefd enkele maanden op voorhand, een erg fijne avond. Er zijn alleen zo veel mogelijkheden dat kiezen niet makkelijk is! Idem voor het dessertbuffet, zo lekker en uitgebreid. De communicatie verliep supervlot via Sabine, geen mail is haar te veel. Een brouwerijbezoek en fotoshoot in de brouwerij zijn ook mogelijk dit laatste hebben we niet gedaan omdat het zo een mooi weer was. Kortom, we hadden een fantastisch trouwfeest in Ter Eeste. Heel erg bedankt hiervoor Sabine, Lennert en co, jullie leveren super werk!
Super feestje van anam cara gehad. Zeer lekkere bereidingen. Top service.
Wij wisten heel snel welke zaal het ging worden voor onze trouw! Deze zaal heeft alles. Je hoeft hier niks aan toe te voegen de zaal heeft zijn eigen charmes en je word heel vriendelijk geholpen bij elke vraag die je stelt. Door hun lange ervaring hebben zij ook heel goed geholpen om onze dag perfect te laten doorgaan. Op de dag zelf ons nergens zorgen over moeten maken. Alleen maar positieve reacties gekregen van onze gasten over de locatie en vooral Van het eten want dit was super lekker en mooi opgediend ook de aangepaste wijnen en bieren zijn een aanrader. Wij willen er direct opnieuw trouwen
Een prachtige locatie en zaal om een trouwfeest te hebben. Een zeer unieke zaal. Personeel is enorm vriendelijk en weet wat ze doen. De gastvrouw Sabine is de perfecte gastvrouw. Ze stelt je op je gemak al van het eerste bezoek. Opvolging is perfect. Denkt mee wat heel handig is. Het was perfect!
Voor onze infoavond met uitgebreide walking dinner voor ons top cliënteel deden we opnieuw een beroep op Ter Eeste. Een vlotte communicatie over beschikbaarheid en cateringvoorstel zoals gebruikelijk. In een mooi kader, ruime parkeergelegenheid, met vriendelijke bediening, verzorgde en lekkere gerechtjes en technische assistentie voor de sprekers, verliep de avond heel vlot. Dank aan Sabine, Lennert en het Ter Eeste team. Ilse Van Meensel, Roeselare
Een prachtig feest, tot in de puntjes verzorgd op een prachtige locatie. De samenwerking met de zaal verliep zeer vlot. Het eten was super lekker en de bediening heel vriendelijk. Alles verliep zeer relaxt en er werd rekening gehouden met onze wensen. Ik kan iedereen deze zaak aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid