facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ter Delft

Adres: Laar 42 , Ekeren 2180, BE
Telefoonnummer: 03 645 04 27
Stad: Ekeren
Route: Laar 42
Postcode: 2180



op zoek naar gerelateerd: Kasteel Hof ter Delft Ekeren, laar 42, 2180 ekeren, Feestzaal Ekeren, Parochiezaal Ekeren, Laarkasteel, De Groene Jager, Hof ten Laere, Hoeve feestzaal Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Wij hebben hier ons huwelijksfeest gegeven en genoten van begin tot einde. Alles is vlot verlopen en de locatie is TOP. Het eten was overheerlijk, personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Bedankt hiervoor.
Gisteren het huwelijksfeest van onze zoon en schoondochter gevierd bij jullie en het was TOP! Mooie locatie, lekker aperitieven, voortreffelijk buffet en hele fijne bediening. Een aanrader! Dankjewel hiervoor!
We hebben er een fantastisch huwelijksfeest gehad,prima verzorgd.
Zeer mooie zaal voor feesten. Heel lekker eten en goede bediening
Mooie locatie heel professionele en uiterst vriendelijke bedienden. Mensen die weten waar ze mee bezig zijn!!Top gewoon!!!!
We hebben hard genoten van ons huwelijksfeest in Ter Delft! Communicatie verliep altijd vlot en correct, bediening was supervriendelijk en het eten overheerlijk. Iedereen was vol lof over het uitgebreide dessertenbuffet. Alleen maar pluspunten dus!
Zeer goede koffietafel, alles lekker en zeer vriendelijke bediening en gezellig om te zitten
Zeer lekker gegeten. Voorbereiding op een huwelijk. Mooie locatie.
Mooie locatie, bijna perfect alleen een aantal details zoals tuinstoelen met vogelpoep erop zijn niet zo fijn als je opgekleed bent voor een trouwfeest, of kaarsen die eens uit niet werden vervangen en de rode loper die niet goed vastlag waardoor dus valrisico, kaarsenhouders die niet uniform zijn langs het gangpad naar de inkom, linkse deur op damestoilet die te hard klemt,..
Zeer mooie locatie, service was perfect.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid