facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tennis- en Squashcenter 't Sas

Tennis- en Squashcenter 't Sas
Adres: Mechelsesteenweg 380, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: 015 31 42 49
Stad: Lier
Route: Mechelsesteenweg 380
Postcode: 2500



op zoek naar gerelateerd: Padel Lier, 't sas brugge, SAS Sportkaart, Zevenbergen Lier, 'T SAS as, Tenniskamp Lier, Overdekte padelterreinen, Tennis Vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tennis-, Squash- en Padelcenter 't Sas Tennis-, Squash- en Padelcenter 't Sas 0 meter Squash! Inspannen om met een ontspannen gevoel te vertrekken. Werkt gezond verslavend...
Sas 't Tenniscentrum Sas 't Tenniscentrum 8 meter Squash! Inspannen om met een ontspannen gevoel te vertrekken. Werkt gezond verslavend...
Tennisschool Progress Tennisschool Progress 4 km Werking TENNISSCHOOL PROGRESS
Tc 'T Spui Tc 'T Spui 4 km Nieuwe sporthal is fantastisch. Enkel de bereikbaar door de werken is soms wat moeiza...
Recensies
Geen idee hoe het staat met de tennis en padelvelden maar de squashcourts zijn jammer genoeg niet wat ze moeten zijn. De eigenaar beoefend duidelijk zelf de sport niet... Geen idee wat ze moet hun vloer gedaan hebben, maar het lijkt alsof ze hun parket geboend hebben zodoende helemaal vanvoor naar achter te glijden op court. Ronduit gevaarlijk. Misschien eens goed afschuren? Als je graag blessurevrij en zonder uitglijden wil spelen zoek je best een andere locatie om te squashen :
Mooi verzorgde sportclub. Leuk dat ook de padelvelden ondanks dat ze buiten zijn, toch onder een dak zijn. Ook de kleedkamers zijn zeer proper en mooi onderhouden. Leuk dat er ook een club/lounge is buiten. Ook deze is deels overdekt. Zeker een aanrader.
Toplocatie voor tennis en/of paddel. Ook vergaderzalen en mogelijkheid om zeer lekker re eten
Fijne tennisclub. Iedereen is welkom. Zeer goede jeugdwerking met professionele lesgevers. Zowel mooie binnen- als buitenbanen. Veel activiteiten binnen de club.
Betaalbaar padellen ! Geen abonnement nodig, geen prijzen per persoon per uur. Heel makkelijk, prijs per terrein per uur, en in de dal-uren krijg je korting. Ook makkelijk te reserveren via de website.
Zeer fijne locatie om te padellen en gezellige cafetaria.
Toffe lokatie om te tennissen, padellen en zo veel meer! Ook een gezellige cafetaria met terras! Aanrader!!
Vier overdekte pleinen zorgen voor padel speelplezier tijdens elk weertype. Dankzij de verlichting kun je zelfs in het donker spelen. Via de website kun je van achter de computer reserveren. Buiten de spitsuren is er korting en betaal je slechts 16 euro per uur. Men kan het materiaal ook huren.
Tennis, padel en/of squash? Hier moet je zijn. ;- Ze beschikken over binnen- en buitentennisvelden. Binnenvelden zijn op mat en vereisen wel gladde schoenzolen, de buitenvelden zijn van gravel. Padel zijn er overdekte velden beschikbaar moest het slechter weer zijn. Fijne plaats om te leren tennissen, squashen en/of padellen.
10 euro per uur, dat is zeker een pro maar de velden zijn bezaaid met zand waardoor je precies padel on ice speelt, jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid