facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TelSmart

TelSmart

Info

TelSmart helpt bedrijven digitaliseren. Van digitale telefonie tot data safety, TelSmart is er voor jouw bedrijf!



"TelSmart helpt jouw bedrijf eenvoudig mee in de wereld van digitalisering dankzij onze innovatieve oplossingen: digitale telefonie, VOIP, computer & netwerk protection"
Adres: Oude Gentweg 81, 8820 Torhout
Telefoonnummer: 003250950050
Stad: Torhout
Route: Oude Gentweg 81
Postcode: 8820


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: TelSmart review, TelSmart problemen, TelSmart contact, TelSmart flexy, Telsmart tarieven, TelSmart handleiding, TelSmart btw nummer, Linkedin telsmart
Recensies
Heel vlotte installatie. De techniekers denken echt mee en blijven zoeken naar een oplossing. Alle afspraken werden nagekomen. Super bedankt en veel succes verder!
Het werkt meer niet dan wel, klantenservice laat ook de wensen over. Ze gijzelen u ook met hun contract. Over de hele lijn ontevreden. Ondertussen al 10 minuten aan het wachten voor ik iemand aan de lijn heb. Nefast voor een bedrijf.
Zéér tevreden met de installatie en telefoonwerking voor ons kantoor. Cathy Haems heeft aandachtig geluisterd naar onze noden en vervolgens een oplossing op maat voor ons kantoor uitgewerkt. TOP, Cathy kijkt echt voor een totaaloplossing.
Zeer tevreden dat ik de overstap gemaakt heb. Zeer vlotte omschakeling, alles werkt prima, geen hinder ondervonden. Zeer professionele opvolging, van verkoop Jonas tot technische installatie alle techniekers en administratieve opvolging, bedankt Ivo voor definitieve oplevering, knap werk! Nogmaals bedankt team TelSmart.
Ongeveer 1.5 jaar klant bij Telsmart. Onze ervaring: er wordt heel veel beloofd en weinig gedaan. Sinds 24/1 heb ik aangegeven dat onze voice mail niet meer werkt. De mensen van Telsmart zijn midden februari bij ons in de kliniek geweest en beloofde om daar onmiddellijk werk van te maken. Ondertussen zijn we 5 maart zoveel mails en telefoontjes verder en er is nog steeds niets veranderd aan de situatie alhoewel we op 22/2 een mail hebben ontvangen dat dit onmiddellijk op te lossen viel........... Van samenwerking is er geen sprake met Telsmart! Integendeel, je wordt er gewoon moedeloos van!
Zeer ontevreden klant. We zijn overgestapt met heel veel beloftes: werkt beter, veel mogelijkheden, goedkoper... maar komen zeer bedrogen uit! De telefoons vallen constant uit, klanten kunnen ons niet bereiken, helpdesk reageert niet, facturen veel duurder dan beloofd we komen duurder uit dan ervoor!, ... En je zit vast aan hun contract... We zijn in de mooie praatjes getrapt en komen nu bedrogen uit.
Sinds enkele maanden overgeschakeld naar TelSmart. Overgang is vlot verlopen en al onze wensen zijn ingevuld. Service na verkoop is top: helpdesk is zeer toegankelijk en we worden vlot geholpen. Account manager volgt ook achter de schermen op wat de stand van zaken is.
Voor onze school bood Telsmart een erg gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing. Hierdoor konden we onze interne en externe communicatie verder professionaliseren en dit aan een zeer gunstig tarief. Als je zorgt voor een degelijke en stabiele internetverbinding is de gesprekskwaliteit meer dan degelijk. Bij problemen werkt de helpdesk erg vlot en is het probleem vrij snel opgelost. Ik ben erg tevreden over geboden diensten en hoop mijn samenwerking met Telsmart nog lang verder te mogen zetten.
Tevreden over de service. Zeer gebruiksvriendelijk en innovatief toestel dat handig werkt. Een nieuwe voicemail instellen is simpel en makkelijk. Helpdesk is zeer vriendelijk en doet zen best. Handig dat het toetsel plug and play is zodat je ook van thuis uit kan uitbellen via het werk. Over het algemeen zeer tevreden!
via cold callers beloven ze je info te geven over VOIP, maar eigenlijk komt er gewoon een gewiekste verkoper langs die een aantal gegevens opvraagt om je zogezegd te doen besparen op telefoon, fax en internet. Enkel door de belachelijk slechte service bij proximus stond ik hiervoor open. Vanaf dag 1 heb ik spijt van deze beslissing. Een verdoken rentingovereenkomst op 60 maanden met BNP van de installatie zet me oa vast voor 5 jaar. Bij een defect onderdeel onder garantie werd me nog zonet vlotjes 97,50 euro voor 50 minuten 'interventie kosten' aangerekend terwijl de technieker zelf beweerde dat dit kosteloos vervangen werd. Kortom: wegblijven en nog beter bij proximus blijven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid