facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Teldico Telecommunications

Info


Waarom Teldico? Ervaring, duurzaam & betrouwbaar

Geschiedenis

Goede telecommunicatie is de motor van de interne en externe telefonie van uw bedrijf. Vlugge, efficiënte en kwalitatieve contacten met klanten en tussen medewerkers onderling bepalen in hoge mate de dynamiek en het succes van uw onderneming. Klanten die enkel maar wachttoontjes te horen krijgen, haken vlug af. Letterlijk. Mensen die een bedrijf bellen, willen spoedig gehoord en geholpen worden.

Cloud Connect, of telefoneren via internet, is intussen niet meer weg te denken uit de hedendaagse telefonie voor bedrijven en vrije beroepen. Wij van Teldico, bedenkers en installateurs van telefoonsystemen met een jarenlange ervaring, hebben ons hierin gespecialiseerd. Met Cloud Connect kan bovendien tot 80 procent bespaard worden op telefoniekosten. Niet alleen is bellen goedkoper, er zijn ook geen onderhoudskosten of ISDN-abonnementen meer. En dat scheelt een slok op de borrel.

Lees hier alles over op onze website www.teldico.be



"Waarom kiezen klanten voor Teldico? Ervaring, duurzaam & betrouwbaar…· Teldico Telecommunications BV is al meer dan 30 jaar actief in de professionele telefoniebranche.· Teldico Telecommunications BV heeft diverse service contractmogelijkheden voor ieders gebruik en wensen.· Wij verzorgen de installaties van meer dan 1000 klanten in diverse sectoren zoals KMO’s, vrije beroepen, overheidsinstellingen, verzorgingstehuizen, industrie, horeca, …· We zijn partner van de telefonieoplossingen voor Mitel, 3CX en Panasonic.· Keuze uit verschillende aankoopformules, zoals onze Full Service Renting die zorgt voor een evenwicht tussen tussen financiële en technische gemoedsrust."
Adres: Nederweg 4, 8870 Izegem
Telefoonnummer: +3251811822
Stad: Izegem
Route: Nederweg 4
Postcode: 8870


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: Fysieke telefooncentrale
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Skyline Communications NV Skyline Communications NV 2 km Top locatie om een tijdelijk bureau te huren !
Recensies
Spijtig genoeg had ik de verhuis van onze telefooncentrale onderschat bij het verplaatsen van ons kantoor naar een nieuwe pand. Het uitblijven van de juiste service bij onze toenmalige leverancier heeft mij ertoe aangezet even contact op te nemen met Teldico. Vanaf dat moment was ik verbaasd van de werking, reactiviteit, vriendelijkheid, professionaliteit enzo verder! Wat in mijn ogen een plug & play verhaal was verhuis telefonie bleek toch wel een zeer ingewikkelde operatie. Younes en zijn uiterst sympathieke medewerker Wesley kwamen direct langs en hebben alles last minute in orde gebracht. Van opvolging bij de telecom leverancier tot installeren van onze centrale ter plaatse, en dit alles in enkele dagen tijd. Heel eerlijk, zo’n service heb ik nog NOOIT meegemaakt en ik kijk enorm uit naar de verdere samenwerking met Teldico als onze IT leverancier. Dikke merci Younes en Wesley!
Een telefooncentrale laten installeren door Teldico. Alles gebeurde volgens afspraak en planning. Voorafgaand wordt nog gecheckt als de afspraak door gaat. Installatie zeer vlot verlopen, met een minimum aan hinder. Top
Zeer tevreden, de bestelde centrale voor ons hotel werd aan de parlofoon gekoppeld, de installatie verliep vlot en professioneel, alles werkt prima. Ook tevreden van de dienst na verkoop, zij hebben snel een oplossing op onze specifieke vragen kunnen vinden. Prijs/kwaliteit zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid