facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Telcom

Telcom

Info

Telcom is uw geschikte partner voor nutsvoorzieningen, dak- en spouwmuurisolatie, zonnepanelen en zonneboilers.

Geschiedenis

Telcom verzorgt huisaansluitingen voor diverse nutsbedrijven als Eandis, Infrax, Belgacom en Telenet. Daarnaast volgt Telcom van dichtbij de trend naar groene energie. Sinds 2007 bouwen wij expertise op in de installatie van zonnepanelen, dak- en spouwmuurisolatie en elektrische oplaadpunten.

Adres: Magazijnenstraat 4, 2235 Hulshout
Telefoonnummer: 015/237890
Stad: Hulshout
Route: Magazijnenstraat 4
Postcode: 2235


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Telecom, Certificeringsnummer telcom, Telcom airco, Telcom spouwmuurisolatie, Telcom vacatures
Recensies
Installatie zonne-panelen / omvormer - Wij hadden een aangenaam gevoel bij dit bedrijf met vlotte communicatie tot de offerte getekend was. Daarna amper tot niet meer bereikbaar. Dit zowel telefonisch als via mail. De gekozen omvormer was niet leverbaar maar dit wordt niet gecommuniceerd. Bij de installatie van een ander gekozen omvormer zijn er verschillende fouten gemaakt. * Onze oven en kookplaat zijn gesneuveld omdat er een overspanning geweest is bij de installatie. Op zich geen probleem, mensen kunnen fouten maken maar hier is het jammer genoeg niet bij gebleven. * Wij zijn net verhuisd en hebben heel onze elektrische installatie vernieuwd. Onze elektriciteitskast stond helemaal op punt tot Telcom kwam. Zij hebben heel onze elektriciteitskast overhoop gehaald waardoor wij onze elektricien terug een aanzienlijn bedrag hebben moeten betalen om alles terug uit te zoeken en een nieuw elektrisch schema te maken. Dit kan ernstige gevolgen hebben wanneer er aan de elektriciteit gewerkt wordt en wij denken de zekering te hebben afgezet maar dit zou dan helemaal de foute zekering zijn. * Bij deze aansluiting hebben ze ook elektrische geleiders beschadigd wat ernstige gevolgen kan hebben. Ondertussen al vele mails gestuurd en telefonisch contact proberen om te nemen maar er wordt ofwel niet geantwoord of je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. We zijn sindsdien enkele weken verder en we hebben nog steeds niet vernomen. Wij raden dit bedrijf dus zeker niet meer aan. Wij hadden dit gedaan bij een bevriend koppel en zitten ondertussen ook met de gebakken peren.
Op maandag 23/03/2020 hebben wij zonnepanelen laten plaatsen door Telcom. Meteen na het eerste gesprek hadden wij een goed gevoel. Na vergelijk, was dit voor ons dan ook de beste offerte gezien prijs/kwaliteit-verhouding. Naar het verdere verloop toe is ook alles kunnen doorgaan binnen de afgesproken levertermijn en waren de installateurs stipt op tijd aanwezig. De plaatsing van de volledige installatie zonnepanelen en omvormer is dan ook vlot verlopen. Na de werken kregen we ook nog een duidelijke uitleg over hoe we de installatie kunnen opvolgen via een app. Alles is dus naar wens verlopen en wij vinden Telcom alvast een aanrader voor al wie zonnepanelen wil plaatsen!
Deze firma heeft bij ons zonnepanelen geplaatst. Besteld, betaald, doch komen plaatsen daar hebben ze maanden voor nodig. En dan melden ze op het laatste moment dat ze volk tekort hebben, met als gevolg weer maanden vertraging. Eens geplaatst moet je zelf achter alle info aan. Dat is blijkbaar teveel gevraagd om mee te delen. Na herhaaldelijk aandringen komt er dan een keuring van de panelen. Die is negatief, waardoor een tweede keuring dient te worden aangevraagd. Hun communicatie daaromtrent is ondermaats en ze spreken zichzelf tegen. Nu bijna een jaar na de plaatsing zijn de panelen nog steeds niet actief. Het is nu afwachten op een volgende keuring. Een ander bedrijf zou zich minstens verontschuldigen of toch een commerciële geste doen ... niets van dit alles. indien u een betrouwbare partner zoekt voor zonnepanelen blijf hier dan weg ...
Deze leverancier heeft me gecontacteerd via Test-Aankoop. Via de telefoon een afspraak gemaakt i.v.m. centrale verwarming, maar ook vermeld dat we geïnteresseerd waren in spouwmuurisolatie en dakisolatie. Ze zouden iemand sturen die alles kon nakijken. De dag zelf komt er iemand langs die eens snel naar onze oude ketel kijkt, en daarna zegt dat hij geen weet had van verdere offerte aanvragen. Hij wist genoeg om een prijs te maken, zonder even te vragen wat we wilden, welke thermostaat we wensten of hoe en waar de rookgasafvoer moest komen. Dan 2de afspraak gemaakt voor dak- en spouwmuurisolatie. Na 1 uur langer wachten dan afgesproken de firma gecontacteerd, die mij wisten te zeggen dat de afspraak voor één of andere reden was geannuleerd . Even de vertegenwoordiger opgebeld om te kijken wat er was misgelopen, en die zei me dat hij me s'morgens had gecontacteerd wat dus niet het geval was. Weer een goed bestede halve verlofdag dus... Zal mijn geld dus wel ergens anders spenderen..
Hebben onze gasmeter op een verkeerde plaats gehangen waardoor onze elektriciteitskast ook moet verplaatsen met alle gevolgen van dien. Dit na aanwezigheid en juiste instructie. Deze willen het niet kosteloos verplaatsen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid