facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TEITU - People & Business Solutions

TEITU - People & Business Solutions

Info

Experience staat voor ervaring en beleving in onze relatie en professionele aanpak naar onze klanten, specialisten en kandidaten.

Geschiedenis

Teitu staat voor The Experience Initiative to U en bestaat uit een netwerk van mensen gespecialiseerd in een aantal domeinen: Sales - Customer Service - Human Resources - Marketing - Communication - Ict - Engineering - Logistics & Supply Chain en Healthcare. Het komt er in enkele woorden op neer dat we “daar waar nodig” de juiste mensen kunnen aanreiken en dit zowel tijdelijk als ad hoc of voor onbepaalde duur. De diensten hebben ook bij ons een vakkundige benaming:

Recruitment Solutions (active sourcing en direct & executive search)
Consultancy & Coaching
Detachering & Interim Mgmt

Adres: Vrasenestraat 169, 9100 Sint-Niklaas
Stad: Sint-Niklaas
Route: Vrasenestraat 169
Postcode: 9100


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OMCareers OMCareers 4 km OMCareers is het digitale matchmaking jobplatform. Ben je als bedrijf op zoek naar he...
Actief Interim Actief Interim 5 km Heel positieve ervaring! Ik ben erg goed geholpen door Ilana. De communicatie liep al...
Vivaldis Interim Sint-Niklaas Vivaldis Interim Sint-Niklaas 5 km zeer onvriendelijk personeel, En precies sophie
Recensies
Tijd en geld aan Teitu, deze dienstverlener besteed. Zonder reden, zonder afgewerkt traject =resultaat en zonder communicatie ! werd de samenwerking stopgezet. Waarden waar ze prat op gaan op hun website en in dialoog, waar nu net weinig van in huis is gekomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid