facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tegulas

Tegulas

Info

Decoratief stucwerk voor Vloer, wand of badkamer.
100% waterdicht, naadloos aangebracht door getrainde vakmannen.
Toepassingen quasi oneindig.
Verschillende warme kleuren zorgen voor de juiste sfeer voor uw gezin.



"Tegels om op te leven !Heb je tegels voor je badkamervloer of keukenwand nodig? Ben je op zoek naar een mooie collectie terrastegels in natuursteen of naar een mooie keramische parket vloer? Voor al je projecten hebben wij een oplossing op maat.Met meer dan 17 jaar ervaring kunnen wij u de beste service en professioneel advies geven voor uw tegels. Zowel doe het zelvers als professionelen vinden bij ons wat ze nodig hebben. Dankzij onze goede relaties en onze rechtstreekse import van diverse leveranciers kunnen wij u naast onze eerlijke en persoonlijke service, ook een correcte prijs - kwaliteit verhouding aanbieden voor uw tegels."
Adres: Handelslei 21.1, 2960 Sint-Job-In-'T-Goor, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 488 62 36 93
Stad: Sint-Job-in-'t-Goor
Route: Handelslei 21.1
Postcode: 2960


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Newcos Newcos 273 meter Newcos is the Belgian distributor of professional haircare brands Artego, Nak and Sak...
Ma Pièce Unique Ma Pièce Unique 335 meter Dit 55ste IXINA filiaal opende zijn deuren op 30/06/2022. De showroom is liefst 400 ...
Bl projects Bl projects 1 km Aanleg van tuinen, gras, terrassen en paden kleine grondwerken Opbouw tuinhuizen en o...
Recensies
Tegeltje tegeltje op de vloer, op uw terras of op uw koer. Tegeltje tegeltje aan de wand, waar vindt u de mooiste van het hele land? Bij Sanjo Depot te Sint Lenaarts Brecht en ja hoor... dit is echt! Groot, extra groot of juist heel klein, bij Sandra zijn de tegels altijd piekfijn! Primer, lijm, voegsel of tegellevelingssysteem dit is allemaal geen probleem! Sandra staat u bij met raad en daad, zodat u geen stommiteiten begaat! Zo ben ik stilaan klaar, ga voor uw tegels gewoon naar daar! Waar vindt u haar? Sanjo Depot aan de Oostmalsebaan 1C unit 18 te Sint Lenaarts. Dank je wel Sandra voor uw topservice!
Sanjo Depot, Een aanrader voor groot of klein. Sandra beschikt over een enorm grote keuze voor iedere klant. Ze heeft voor ons zo al verschillende klanten verder geholpen. Bij haar heb je heel veel keuze, een super behulpzame en volledig meedenkende zaakvoerder die staat gaat voor de beste keuze van haar klanten. Daarboven op een uitstekende prijs/kwaliteit service. Doe zo verder!!!
Mooie mat op maat besteld en geleverd op de afgesproken dag. Lekker koffie gekregen en de juiste uitleg
Een aanrader. Grote keuze in tegels , alle prijzen . De vriendelijke mevrouw staat je bij met raad en uitleg. Ik ben met een goed en opgelucht gevoel naar huis gegaan. Een tevreden klant.
supervriendelijk ontvangen, zéér grote keuze en professioneel advies , heel wat anders dan bij de groothandelaars.
Ruime kuize in tegels. We werden direct bijgestaan met raad en daad, heel aangenaam!
Zeer veel keuze, we konden bijna niet kiezen. Gelukkig stuurde de zeer behulpzame en meedenkende uitbaatster ons in de perfecte richting.
Beste service en advies. De dame van Sanjo Depot kent haar producten .
Een zeer uitgebreid keuzepallet van tegels en een zeer vriendelijke en geduldige dame.
Voor een vloer groot of klein moet je bij Sanyo zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid