facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tegels VERNEERT

Tegels VERNEERT

Info

Bezoek onze website www.verneert.be / www.tegels-verneert.be

Adres: Veerstraat 44, 9290 Uitbergen, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 093676504
Stad: Uitbergen
Route: Veerstraat 44
Postcode: 9290



op zoek naar gerelateerd: Keramisch parket Oost Vlaanderen
Recensies
Heel te vreden over de service, flexibiliteit en ruime tegel-keuze bij de renovatie van onze badkamer. Goed geholpen om een mooie match te vinden met de reeds aanwezig basistegels. Ook een vlotte samenwerking met onze installateur voor Sanitair Issa Diallo en onze tegelzetter Philip Cattoir. Blij met het eindresultaat!
Zeer tevreden met de aankopen en correcte service! Evenzeer een belangrijke vermelding waard is de doorverwijzing naar Tegelwerken Samson, ook zij verdienen een vermelding, een familiebedrijf met kennis van zake. Mooie tegels aankopen zonder professionele plaatsing is immers niks waard ;.
Zeer goede service, vriendelijk onthaal, professioneel advies en topvloer, precies parket en toch vloer en zeer onderhoudsvriendelijk ! Bedankt !
Heel fijne en klantgerichte ervaring. Carin heeft van bij de keuze van onze tegels tot de levering het proces in handen genomen én ons op elk moment goed geïnformeerd. Wij zijn vooral gecharmeerd geraakt door de manier waarop je vol passie geholpen wordt in de toonzaal. Jouw verhaal telt en zo ook de daaraan vasthangende tegelkeuze.
Van bij het onthaal in de winkel prima uitleg! Correcte opvolging en levering. Tevens ook heel tevreden van de vloerder die door Verneert werd aangewezen om de werken uit te voeren.
Na een lange zoektocht bij Verneert tegels uitgekomen en direct goed ontvangen in een mooie zaak. Zeer vriendelijk en behulpzaam en denken goed mee met de klant en diens wens. Direct een duidelijke offerte tegen goede prijzen en op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Wij zijn zeer tevreden!
Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Verneert. Bij de keuze van onze wandtegel waren ze meteen mee in ons verhaal en kwamen we samen tot een mooie keuze. De naservice verliep eveneens vlekkeloos en e-mails werden snel beantwoord. De plaatser die door hen werd aangereikt Glenn De Vuyst leverde mooi werk. Kortom: een aanrader!
Wij zijn zeer recent in zee gegaan met Verneert voor een nieuwe keukenvloer. Ik kan hen heel warm aanbevelen. Van bij het begin waren we aangenaam verrast door de flexibiliteit en behulpzaamheid van Carin. Ze heeft ons met veel geduld begeleid bij de keuze van onze tegels, en ons zeer proactief geholpen om te grote prijswijzigingen te vermijden. Ze heeft ook een uitstekende vloerder voor ons uitgezocht Philip Cattoir, die knap werk geleverd heeft en eveneens flexibel was. Als we nog tegels nodig hebben komen we zeker terug naar hier!
Niet tegenstaande wij uiteindelijk niet in zee gegaan zijn met Tegels Verneert over kleuren en smaken valt niet te discussiëren, wil ik hen toch bedanken voor hun klantvriendelijkheid en kennis. Een absolute must-have in de shortlist van mensen die op zoek zijn naar tegels!
Via onze vloerder Kurt Cornelis zijn wij bij Verneert terechtgekomen. Carine heeft ons in hun ruim aanbod aan tegels heel goed begeleid in hun mooie zaak. Ze heeft ons ook heel goed bijgestaan met advies en handige tips waardoor wij de juiste keuzes hebben kunnen maken voor ons nieuwbouwproject. We zijn echt heel tevreden klanten zowel over het uitgebreide aanbod aan tegels als hun uitstekende service. Ze staan altijd voor je klaar !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid