facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tegels Moco

Tegels Moco

Info

Openingsuren:
maandag t.e.m. vrijdag van 09.00 u - 18.00 u
zaterdag : 09.00 u - 12.00 u

Geschiedenis

Tegels Moco verwelkomt u van harte in onze showroom met steeds de nieuwste collectie en tegeltrends. Alle grote merken onder één dak. Wij bieden een volledig assortiment aan 1e keus vloeren, wandtegels, mozaïek, natuursteen, terrastegels en keramische parket met de uitstraling van echt hout voor ieders budget!
Wij staan altijd garant voor een goede service, een snelle levering, de bete kwaliteit aan de beste prijs. Wij zorgen ook dat de tegels op een correcte manier geplaatst wordt door onze eigen vakkundige plaatsingsdienst. Zeker een bezoekje meer dan waard, net dat ietje meer!



"TEGELS MOCO, een familiezaak die gebouwd is op meer dan een halve eeuw kennis van zaken. De mooiste showroom van de maaskant! Vloer - & wandtegels in alle formaten van ceramiek binnen en buiten, houtlook, terrastegels enz.Je ervaart meteen een warm en persoonlijk onthaal. Het deskundig en ervaren personeel begeleidt je van het begin tot het einde naar de perfectie naar ieder wens en budget. Wij zijn bekend voor goede service, kwaliteit en duurzaamheid.Tegels Moco huisvest de betere topmerken en het aanbod is zeer ruim. Je zal zien het is de moeite waard om te komen kijken naar onze showroom. Wij hebben ook een eigen plaatsingsdienst."
Adres: Hegstraat 37, 3631 Maasmechelen
Telefoonnummer: +32(0)89 76 04 38
Stad: Maasmechelen
Route: Hegstraat 37
Postcode: 3631


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Tegels Houthalen, Tegels as, Tegelhandel 4D Maasmechelen, De Tichelaar bvba Maasmechelen, Tichelaar tegels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Massimo Ospi. Massimo Ospi. 4 km Massimo Ospi. is een bedrijf die tegelwerken uitvoert. Voor binnenshuis, terrassen, ...
Sanders Tegelwerk Sanders Tegelwerk 5 km Zorgt voor problemen in de privee sfeer
Recensies
Zeer vriendelijke eigenaars, helpen je bij een goede keuze te maken voor je tegel project zowel nieuwbouw als bij renovatie. De plaatsers zijn vakmannen en werken zeer goed en laten alles netjes achter bij het einde van de werken.
Zeer vriendelijk, duidelijk uitleg en service hoog in het vaandel. Voordat je elders tegels gaat kopen zeker eerst moco maasmechelen bezoeken
Vandaag voor de 1e keer Tegels Moco bezocht en wij hadden al vrij snel een zeer vertrouwt gevoel bij dit bedrijf. De ontvangst was zeer hartelijk en de verkoper dacht goed met ons mee en droeg zelf suggesties en oplossingen aan. Als we alles rond krijgen gaan we zeker met dit bedrijf in zee. Top!! En inmiddels zijn de tegels gelegd en wij zijn er enorm blij mee. Echte vakmannen die hun vak verstaan!
Zeer vriendelijke mensen die weten waar ze over spreken. Helpen je heel goed om een keuze te maken! Goeie service, zeer tevreden!
spijtig genoeg hebben wij een slechte ervaring met dit bedrijf. Over Onze tegel werd gezegd in de toonzaal omdat het slijtklasse 5 is kras bestendig zou zijn. Bij oplevering heb ik aangegeven dat deze toch krassen vertoont en dan krijg je een bot antwoord dat dat normaal is bij een glansvloer. Ten 2de is de vloertegel niet ingevoegd in een zilvergrijze voeg. Maar is deze ingevoegd met een mengeling mortel zand wat een heel donker kleur geeft op een lichte vloer. Vanaf eerste moment aangegeven dat de voeg te donker is...er werd niks aangedaan zou verlichten met de tijd was zijn antwoord. Zelf producten bij hun gekocht en betaald om zogezegd de voeg lichter te maken. Hier werd de voeg nog donkerder van. Moco is na veel zeuren toch bij ons gekomen en heeft het product puur op een voeg gedaan. Tot op heden is de voeg vlak voor ons groot schuifraam een donkere vlek. En dan krijg je het antwoord dat er niks aan te doen valt! Helaas werd ook de elastische voeg met een zeer lage kwaliteit van siliconen opgevuld + snel aangebracht waardoor er overal vlekken van siliconen op de vloer en plint achtergebleven zijn. Dus een dikke 0 voor verkoop en service!
Een noodgeval, bij verbouwingswerken twee tegels gebroken in een oude douchecabine. Witte glanzende tegels van 20x20 hadden ze niet gelijk in huis, maar aanstonds werd een alternatief voorgesteld dat mij supergoed geholpen heeft. “Service” wordt hier met een grote “S” geschreven. Dankjewel.
24 jaar geleden werd mijn bouw door hun opgetrokken want het is ook een aannemingsbedrijf en werden de tegels geplaatst in berging,sas,toilet,keuken,hal,badkamer en terras. Nu zoveel jaar later werden/worden hier weer renoveringswerken uitgevoerd. Ik moest niet lang nadenken waar ik naar toe moest gaan. Tegels MOCO. Ze komen hun afspraken na.Voor ieder probleempje wordt er naar een oplossing gezocht. Keuze zat en goede kwaliteit.En dan hebben we nog niet over de prijzen gesproken.Voor ieder budget is er iets. Qua vriendelijkheid :TOP Bij deze krijgen ze van mij 5 sterren.
Uitstekende service en opvolging van de werken . Duidelijk een familiebedrijf waar eer voor het gepresteerde werk nog hoog in het vaandel staat . Borg hiervoor is het personeel dat vele jaren ervaring telt.Wij zijn super tevreden ! Dank MOCO rik LINKENS Maasmechelen
Kwaliteit, fijne samenwerking, meedenkend, vakmensen... een aanrader voor elke verbouwer.
Zeer ruime keuze, voor ieders wat wils!! Wij gaan niet meer op een ander, rechtstreeks naar daar en zeker van dat we naar ons budget, keuze iets zullen vinden met een professionele uitleg en mensen die weten waar ze mee bezig zijn!! Van vloer tot wandtegels zowel voor binnen als buiten alles aangekocht bij moco tegels!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid