facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tegels Lemmens nv

Tegels Lemmens nv

Info

Uw partner in de zoektocht naar de juiste tegel!

Geschiedenis

Lemmens nv is een familiebedrijf met 69 jaar ervaring gespecialiseerd in keramische vloer- en wandtegels.

Al onze materialen worden rechtstreeks ingevoerd van de betere Italiaanse, Spaanse en Duitse kwaliteitsmerken.

Wij staan garant voor kwaliteit, service en smaak voor ieders budget.

Maak kennis met onze website en van harte welkom in onze toonzaal te Heffen-Mechelen!



"De betere keramische kwaliteitstegels met een vakkundige eigen plaatsingsdienst"
Adres: Steenweg op Blaasveld 97, 2801 Heffen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 038862311
Stad: Heffen
Route: Steenweg op Blaasveld 97
Postcode: 2801


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Lemmens Tegels openingstijden, Serry Tegels, Lemmens CV, Lemmens ventilatie, Lemmens terrazzo, Krea Tegel, Mortex tegels, Tegelwinkel Mechelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D&C Interieurs D&C Interieurs 629 meter Ons team staat u bij van idee tot uitvoering, inclusief renovatie. Samen transformere...
Recensies
Hele fijne zaak, hebben hier vorig jaar hier volledig onze goesting gevonden voor het hele huis. Ook dit jaar weer besteld bij Lemmens, dit maal voor terras tegels. Goede communicatie, eerlijke prijzen en snelle levering. Kwaliteit is ook in orde, we hebben de tegels wel zelf geplaatst.
Deze firma kan ik echt aanraden. Van begin tot einde werd alles duidelijk gecommuniceerd met 1 contactpersoon. De afwerking is top. Geen enkel detail ontbreekt. De tegelplaatser is een echte vakman. Chapeau. Zo'n firma's zijn nog weinig te vinden. Ook de prijs was beter dan de offerte. Ik ga wat genieten van mijn nieuw terras.
Facturen blijven facturen, ongeacht de reden, bestelling, levering belasting of andere. Het ene factuur wordt al met meer tegenzin betaald dan het andere. Maar uitzonderingen bevestigen de regels. Deze factuur betaal ik met veel plezier!! Jullie vloerder heeft prachtig werk geleverd. Proper, efficiënt, professioneel en met kennis terzake. Ik kon geen beter bedrijf kiesen om ons terras te renoveren. Dank aan jullie vloerder, Dank aan jullie, Vriendelijke groeten, Richard
Lemmens Tegels heeft recent mijn inkom van een nieuwe vloer voorzien evenals de wanden van de keuken getegeld. Van bij het eerste contact in de showroom is alles vlot verlopen, snel een correcte offerte ontvangen, nadien de opmeting ter plaatse om alles te overlopen en uiteindelijk de plaatsing. Ook de eindafrekening was correct, niet /minder gebruikte materialen en werkuren werden netjes terug in mindering gebracht. Alleen maar positieve woorden voor hun werkman, die in warme temperaturen het beste van zichzelf heeft gegeven met veel oog voor detail. Heel tevreden met het eindresultaat!
Opgelet met dit bedrijf. Ze schotelen een mooie offerte voor, maar de eindafrekening is meer dan 20 procent hoger. Dat is niet niks. Niet dat we zoveel extra vroegen, een boordje leggen met onze eigen! stenen en omdat er stenen over waren, hebben ze er nog vier voor het tuinhuis gelegd. Dit resulteerde in een meerprijs van meer dan 1000 euro op een bedrag van 4500 euro. De 120 euro die ze er uit pure schaamte vanaf hebben getrokken, maakte ons niet euforisch. Bezint eer ge begint. Hoewel ze zich eruit praten in hun reactie, weten wij dat dit niet correct is. Een volledige dag met twee man… wat kunnen die liegen, zeg!
Correct ,ruime keuze bestaat 75 jaar!
Eerste bezoek, zeer goed ontvangen in een ontspannen sfeer. Prijzen tegels in dezelfde lijn als bij andere. Ik kijk hoopvol uit naar de offerte voor de plaatsing. Als deze meevalt zijn ze een grote kanshebber voor de bestelling te krijgen.
Zeer professionele aanpak met een mooi gamma aan tegels ,te bewonderen in een aangename en rustige omgeving ...Top
Lemmens Tegels heeft een ruim aanbod, met onder andere een fijne collectie van keramische tegels met kleur, prints terrazzo bv en motieven, als je iets anders dan grijs wil. We werden bovendien zeer vriendelijk en professioneel verder geholpen en kregen nuttige informatie.
Bij onze verbouwing van onze woning hebben wij een beroep gedaan op Lemmens tegels voor onze keramische tegels. Na vele tegelwinkels te hebben bezocht, hebben we onmiddellijk beslist om onze tegels bij Robert en Bram Lemmens te kopen. De professionaliteit en de enorme productkennis van deze familie is onbetaalbaar. Zeker een aanrader voor iedereen die bouwt of verbouwt, ga hier zeker eens een kijkje nemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid