facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tegelkeizer

Tegelkeizer

Info

"Tegelkeizer" een familiebedrijf met een grote passie en een unieke visie voor tegels.

Adres: Boomsesteenweg 49/2, 2630 Aartselaar
Telefoonnummer: 03 645 97 68
Stad: Aartselaar
Route: Boomsesteenweg 49/2
Postcode: 2630


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 13:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FloorHouse FloorHouse 79 meter verschrikkelijke ervaring , wens het niemand toe bestelde primofloor san luigi grey ,...
Recensies
veel keuze mooie en kwaliteitsvolle tegels vriendelijk ,kan het mooi uitleggen en veel beloven maar daar stopt het helaas. hebben onze stenen op 6juli 2019 besteld slechts 11 vierkante meter. met de belofte altijd terug te zullen bellen of iets te laten weten bla bla bla helaas niets. tot nu bijna 1 jaar verder ik een beetje duidelijker en agressiever een bezoekje ben gaan brengen ging het plots na een week.was altijd wel iets.te warm te koud dit en dat pfff. het is dan eindelijk toch gelukt. over de plaatser niets dan lof!! florimtoffe gast stielman werkt zeer proper en komt afspraken na.zoals het moet.op 2 u was de zaak geklaard.
Wat een verschrikkelijke service! Ik heb mijn tegels een paar maanden geleden bij Tegelkeizer aangeschaft. Zij kwamen allerlei afspraken niet na. Allereerst werden de tegels wéken later geleverd dan afgesproken, doordat hun 'transporteur niet te bereiken was'. Zij laten zelf niets horen, ik moest overal maar zelf achter komen door bijna elke dag te bellen. Vervolgens zijn er tegels stuk gegaan bij ontvangst. Hier heb ik tot op heden het bedrag niet van terug gekregen, ondanks dat ik minimaal !! 10 keer heb gebeld hierover. Telkens wordt er gezegd dat het geregeld wordt en dat zij mij zsm terug bellen. Alsof het niet erg genoeg is geven ze ook nog de klant de schuld. Ik heb nog nooit zoiets verschrikkelijks meegemaakt. TIP: koop uw tegels ergens anders!!!!!!!!
Geen prijzen op 90% van de tegels, personeel zit met 3 man hun duimen te draaien. Komen niet eens even aanspreken of je hulp nodig hebt. Bij navragen van prijs over specifieke tegels kan er niet eens een exacte prijs gegeven worden. Nooit meer naar hier.
Top service! Tegels besteld, langs onze kant enkele keren uitgesteld vanwege anderen die hun beloftes niet nakomen. Was steeds geen probleem! Levering correct uitgevoerd. Achteraf bleek dat we nog tegels tekort kwamen, het was fijn dat ze zo snel voor ons een oplossing zochten!
Met deze mensen kan u best geen zaken doen. Ze vinden het namelijk niet noodzakelijk hun beloftes waar te maken. In voorkomend geval vinden ze het zelfs niet gepast om een betaald voorschot terug te betalen. Een ware afrader. Bijkomende update: Ze hebben zelfs het lef om een incasso in te schakelen voor materiaal dat nooit werd geleverd en nooit gefactureerd. Gelukkig zijn tegen dergelijke praktijken middelen om hen af te blokken. Hoe kan ik die ene ster hierbij verwijderen, of negatieve sterren geven?
De tegels worden deze week in de camion geladen, volgende week heb je ze, 100% zeker" Met die uitspraak van tegelkeizer in het achterhoofd heb ik een afspraak gemaakt met een vloerder. Helaas waren de tegels er niet. Diezelfde zin werd herhaald, week na week. "volgende week heb je ze zeker". Vier keer heb ik de afspraak met mijn vloerder verzet omdat de tegels er niet waren. Ze kwamen twee maanden te laat. Steeds zijn er nieuwe uitvluchten. Dat ze te laat komen op zich is niet zo'n probleem. Als men mij ineens had gezegd dat het twee maanden zou duren was dit geen ramp. Maar die valse beloftes, waardoor ik steeds de afspraak met de vloerder moet verzetten, zijn echt verschrikkelijk. Omdat ik echt geen andere keuze had, ik kwam tegels tekort van hetzelfde merk tekort, bestelde ik er nog bij. Ik moest me geen zorgen maken, deze keer zou het niet mislopen. "binnen de twee weken heb je ze, 100% zeker". Het was grappig en frustrerend tegelijk. Ik denk dat ze nog 7 weken hebben volgehouden met "volgende week heb je ze". Totaal onverwacht kwamen de bijbestelde tegels. Toen ik ze ging halen kreeg ik een uitvlucht over waarom ze te laat waren. Ik heb zelfs geen sorry gehoord. Deze mannen zien totaal niet in wat klantvriendelijkheid betekend. Dat ze zelfs geen sorry zeggen, en geen blijk van inzicht in de situatie tonen maakt hen voor mij het bedrijf met de slechtste service ooit. Waarom dan toch één ster aangeduid van de 5? Omdat nul sterren aanduiden niet ging. Als u een werf heeft met een planning, ga dan ergens anders uw tegels kopen.
Wij zijn heel tevreden met onze tegels! Super mooi! Lang moeten zoeken maar uiteindelijk onze keuze gevonden in deze fantastische winkel. Wel even moeten wachten maar moest van ver komen, en voor een mooi resultaat is een beetje geduld niet teveel gevraagd! Bedankt aan het volledige team!
Mensen blijf hier weg . Ik heb mijn tegels hier gekocht en ze waren allemaal verschillend van maat . Overall 1mm groter of kleiner en ze willen mij niet terugbetalen dus ik laat het over aan de rechtbank !!!!
Een correcte en snelle levering, alsook de kwaliteit van de tegels. Ook over het advies dat we verkregen in de winkel waren we zeer tevreden ivm met de mogelijkheden en kleurcombinaties.
Ze moetten is leren rechtstaan i.p.v achter ne scherm zitten staren. 2keer langsgeweest ben zelfs niet aangekeken geweest, laat staan een verwelkoming.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid