facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TecTronic Feesttenten BVBA

TecTronic Feesttenten BVBA

Info

TecTronic Feesttenten

Geschiedenis

TecTronic Feesttenten is gespecialiseerd in de productie en verkoop van professionele partytenten, plooitenten, pagodetenten en modulaire tenten in vele modellen, afmetingen en kleuren.

De meeste tenten staan opgesteld in onze toonzaal te Lichtervelde. U bent welkom om de kwaliteit te komen bekijken tijdens de openingsuren.



"TecTronic Feesttenten is gespecialiseerd in de productie en verkoop van professionele partytenten, plooitenten, stertenten, pagodetenten, opblaastenten en modulaire tenten.Ook voor feestaccessoires zoals meubilair, mooie verlichting, terrasverwarmers en tentvloer bent u bij ons aan het juiste adres.De meeste tenten staan opgesteld in onze toonzaal te Lichtervelde. U bent welkom om de kwaliteit te komen bekijken tijdens de openingsuren."
Adres: Industrielaan 26, 8810 Lichtervelde
Telefoonnummer: +32 (0)51 54 54 25
Stad: Lichtervelde
Route: Industrielaan 26
Postcode: 8810


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30
Woensdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Stevige partytent, Groothandel partytenten, Feesttent kopen, Vouwtenten, Feesttenten verhuur, Groothandel tenten, Stevige tenten, Vouwtent kopen
Recensies
Alweer een pracht van een tent geleverd. Bedrukt volgens onze vraag en supersnel geleverd. Wordt een blikvanger voor onze evenementen.
5 a 6 jaar terug een pro feesttent gekocht hier, en nog steeds tevreden van deze. Vandaag een vouwtent aangekocht voor bij ons busje. Hopelijk wordt het terug zo'n goede koop. Deskundige uitleg gekregen, en vriendelijk geholpen geweest.
Zeer goede kwaliteit en vouwtent heel makkelijk op te zetten kwestie van minuten.
Zeer groot aanbod van verschillende water en winddichte vouwpartytenten in verschillende moderne kleuren, van klein 3 x 3 tot groot 4 x 8 eventueel te koppelen aan elkaar en naar ieders beurs. Zeer goede kwaliteit die betaalbaar is. Zeer goede en snelle service en zeer klantvriendelijk personeel. Zeer snelle levering. Duidelijke omschrijving hoe de tent dient geplaatst te worden voor zowel in zachte of harde bodem. Zeer gemakkelijk en snel te monteren en te demonteren. Kan tegen een windstootje tot +/- 60km/u. Robuuste en stevige opstelpalen. Alle materialen worden goed ingepakt meegeleverd van koord tot de nodige piketten. Mogelijkheid om stevig opbergmateriaal aan een democratische prijs aan te kopen, net zoals verlichting, en zoveel meer wat uw partytent een aangenaam iets wordt. Nog een voordeel is, dat men in geval van, alle onderdelen apart kan bijbestellen. Kort omschreven een "eerlijk bedrijf" die de klant nog hoog in het vaandel draagt.
Aangename bediening. Als je een vraag hebt staan ze zeker tot U dienst
Kwalitatief hoogwaardige tent, makkelijk en vlug op te zetten met 3 personen. Mooie uitvoering. Bij het vervoeren van de tent, vertoonde één van de draagzakken een fabrieksfout, na een telefoontje en het doorsturen van een foto van het euvel werd er spoedig een nieuw gratis exemplaar opgestuurd. Steeds vriendelijke en efficiente contacten kunnen leggen met de firma.
Voor de gemeente kochten wij 20 tenten Solid50 van 3m op 6m. Bedrukt met logo en text, zijkanten, goten en draagtassen. Deze stelde we op voor de eerste keer op de jaarmarkt en een ander groot evenement. Solide, gemakkelijk en supersnel op te zetten en af te breken, mooi, wij zijn hier super tevreden van en indien wij zo kritisch mogelijk proberen te zijn kunnen geen enkel negatief punt naar boven halen. Ook de service voor- en na verkoop was top.
PVC pro HQ 3X4 aangeschaft. De tenten zijn van goede kwaliteit, maar er bleek een productiefout aan de tochtflappen foute afmeting waardoor die niet opgespannen kunnen worden. Twee maal gewisseld eerst naar een ander dakzeil HQ, daarna naar PVC pro, met veel extra moeite afbreken, opbouwen, verplaatsing maar telkens dezelfde productiefout. Die bleek uiteindelijk al bij TecTronic gekend, dus de tenten worden blijkbaar bewust toch verkocht met productiefout. Een tegemoetkoming ter compensatie werd geweigerd.
Heel vlotte en correcte service! De tenten kunnen zeker tegen een stootje...en dit is nodig voor onze opvang. Ook het opbouwen en wegbergen kan in een heel korte tijdsspanne en dat is ook best belangrijk voor onze opvang!
Kwaliteits tenten.vriendelijke uitbaters. Goede info en tips worden door hen overgemaakt. Scherpe prijzen voor toch degelijke kwaliteit. Correcte afspraken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid