facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Technology Factory

"Welcome, in our HighEnd Audio shop based in Antwerp, Belgium."
Adres: 5 Emiel Banning Straat, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: +3232163934
Stad: Antwerp
Route: 5 Emiel Banning Straat
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: Technology Factory review, Hifi Antwerpen, Clearaudio antwerpen, Music Factory antwerpen, Hifinesse Antwerpen, Cd-speler herstellen Antwerpen, High-end speakers, Jadis audio price list
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carrefour Carrefour 207 meter
Carrefour Carrefour 536 meter
Carrefour Carrefour 873 meter
Carrefour Carrefour 1 km
Actoplus Actoplus 1 km Doe geen zaken met Actoplus! Blijf hier weg! Schoonmaakster heeft voor meer dan 1800...
Carrefour Carrefour 2 km
Leonidas Leonidas 2 km
Leonidas Leonidas 2 km
Leonidas Leonidas 2 km
La Maison Du Parfum La Maison Du Parfum 2 km Excellente service! Mooie parfums van "niche" parfumhuizen Mijn cadeau's zi...
Mkr.euroshopper Mkr.euroshopper 2 km Personal shopper
Leonidas Leonidas 2 km
Carrefour Carrefour 2 km
Carrefour Carrefour 2 km
Leonidas Leonidas 2 km
Carrefour Carrefour 2 km
Leonidas Leonidas 3 km
Recensies
Duidelijk iemand die je wil bijstaan. Ik kreeg de nodige info om zelf mijn probleem op te lossen, zonder de verplaatsing te moeten doen.
Ik geef normaal geen reviews maar ik maak met plezier een uitzondering voor Francis. Ik had een probleem met een 10 jaar oude Clearaudio platenspeler. Ondanks het feit dat ik 2e eigenaar ben, heeft Francis veel moeite gedaan om samen met Clearaudio tot een oplossing te komen. Een andere dealer wou een onderdeel van 900,- verkopen maar Technologyfactory heeft dit uit een veel menselijkere hoek bekeken. TOP!
Mijn gemini 9500 pro 2 werkte niet meer. Telefonisch contact gehad en men heeft mij bij Technology Factory op5 minuten aan de telefoon geholpen. Ik heb zulke uitmuntende Klantvriendelijke service NOOIT eerder meegemaakt. Dikke pluim voor deze zaak en serieuze aanrader. Nogmaals bedankt!!!! Vriendelijke groet Nico
Bij Francis is muziek een goddelijk geschenk . 'k Weet niet hoeveel jaren geleden werd ik er cliënt . Elke dag geniet ik nu nog uren van muziek . Magnifique .
Ik was geschokt toen ik de reactie ontving dat het niet mogelijk was om op mijn verzoek om een paar hifi luidsprekers Fyne type F302 te beluisteren alvorens te kopen omdat dit quote "een product onder de 1000 EUR is". Misschien op de website er bij vermelden dat er enkel kan beluisterd worden voor aankoop wanneer je voldoende geld mee brengt. Bij mijn weten is dit de allereerste hifi winkel die verwacht dat je een hifi product koopt zonder het überhaupt te beluisteren. Een eerste maar tevens ook laatste contact met deze winkel. Jammer !
Een audio zaak met veel rust in de muziek. V&G
Ik kan dit bedrijf alleen maar afraden. Ik heb alleen een buisdemper besteld voor 25,- maar moet er slechte ervaringen mee hebben gehad: na betaling met Mastercard heb ik tot nu toe alleen een orderbevestiging ontvangen - en ondanks verschillende aanmaningen geen verdere informatie ontvangen - daarna mijn geld geëist terug en dat ook zo ver niet krijgen.
Had mijn Prima Luna en Chord Hugo TT zonder gedoe helemaal van België naar Singapore laten verzenden. Een pluim voor Francis, geweldige service en geweldige prijs!
Ik heb een beetje lang op de bestelling gewacht, maar eindelijk heb ik hem!
[geredigeerd]
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid