facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TechnischRaadsman.be

TechnischRaadsman.be

Info

Een technisch raadsman geeft onafhankelijk advies aan onder andere advocaten, vastgoedmakelaars en vastgoedinvesteerders.

Geschiedenis

Een technisch raadgever of raadsman komt ook vaak tussen als ingenieur en expert bij bouwgeschillen of bij gerechtelijke dossiers.



"Uw technisch raadsman voor bouwgeschillen en opleveringen."
Adres: Vrijdagmarkt 61/112, 9000 Gent
Telefoonnummer: +324 76 961 624
Stad: Ghent
Route: Vrijdagmarkt 61/112
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: Technisch raadsman
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mouton, structural design Mouton, structural design 3 km Studiebureau voor structureel ontwerp
Recensies
Zeer tevreden van onze semenwerking met Koen. Tijdens de oplevering heeft Koen heel wat punten aangehaald die wij zelf nooit hadden opgemerkt. Absoluut een grote meerwaarde. De communicatie was altijd heel snel en duidelijk!
Tijdens onze oplevering hebben wij beroep gedaan op Koen als technisch raadsman. Hij brengt deskundig advies en let op zaken die zeker door ons over het hoofd zouden gezien zijn. Zeer vriendelijke en proffesionele samenwerking.
Super bijstand ! Het heeft een veilig en goed gevoel als je zo iemand, zoals de Technisch raadsman aan uw zijde hebt, bij de oplevering van een nieuwe woning. Kan het iedereen aanbevelen.
Op aanraden van vrienden heeft Koen ons bijgestaan bij de voorlopige oplevering van onze woning. Heel tevreden van zijn correcte, rustige communicatie met ons en met de bouwfirma en van zijn opmerkzame oog. Hij heeft veel meer afwerkingsfouten gezien dan wij op het moment van de oplevering hadden kunnen noteren. De 'kost' voor zijn expertise is daardoor eigenlijk al meteen terugverdiend. Aanrader.
Koen Heymans van 'technischraadsman.be' stond ons bedrijf deskundig bij toen we een beslissing dienden te nemen rond de eventuele aankoop van een pand. Zijn grondige analyse en verslag hielp ons uiteindelijk duizenden euro's besparen door ons op voorhand gedegen te informeren rond structurele problemen aan het gebouw, en hoe die eventueel konden verholpen worden. Naast zijn professionaliteit is Koen ook nog eens een vriendelijke mens waarmee het aangenaam werken is. Een aanrader!
TOP ervaring! Wij schakelden Koen in voor de voorlopige oplevering van ons appartement. Voorafgaand werden alle beschikbare documenten grondig doorgenomen zodat men goed voorbereid ter plaatse kwam. Verschillende punten werden opgemerkt dewelke wij als leek zeker over het hoofd hadden gezien. Danku!
Aangenaam verrast met de meerwaarde van een expert tijdens de voorlopige oplevering. Koen heeft zeer belangrijke punten opgemerkt en aangekaart, was standvastig wanneer iets niet in orde was, heeft het opgestelde PV overlopen en daarnaast nog advies gegeven over relevante zaken ivm de oplevering. Verder was Koen aangenaam in de omgang. Ik zal hem alvast aan iedereen die ik ken aanraden.
Zeer fijne samenwerking tijdens de oplevering van onze nieuwbouwwoning. Koen stelde ons direct op ons gemak en heeft van een stressvolle situatie een aangename ervaring gemaakt. Hij is het extra paar ogen en zoveel meer dat je nodig hebt. Zijn uitgebreide technische kennis en bemiddeling tussen alle partijen heeft ervoor gezorgd dat iedereen met een goed gevoel achter gebleven is. Bedankt!
Koen heeft oog voor detail. Het verslag dat ik heb ontvangen was objectief, heel nauwkeurig en vermeldde gebreken die noch ik, noch mijn architect eerder hadden opgemerkt. Daarnaast verliep de samenwerking met Koen ook zeer vlot. De communicatie was duidelijk en afspraken werden stipt nageleefd. Ik zou Koen zeker aanbevelen als technisch raadsman.
Koen is een professional die weet waarover hij spreekt. Hij ziet dingen die een leek niet ziet en heeft de nodige kennis. Koen hanteert steeds de zachte aanpak en zal steeds proberen te bemiddelen tussen de klant en de bouwfirma om tot een gepaste oplossing te komen. Al bij al vinden wij Koen een correct persoon, die steeds de gemaakte afspraken nakomt en waar je steeds terecht bij kan met vragen. In het algemeen zijn wij dan ook tevreden van de samenwerking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid