facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Technico

Technico
Adres:
Telefoonnummer: 0483/01.00.02
Stad: Kampenhout


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sanoven Sanoven 4 km Steven heeft verschillende beloftes gemaakt die hij niet is nagekomen. Ik heb hem hie...
Recensies
Heel vlotte service, mooie afwerking, superoplossing voor plaatsing van units in moeilijk gelegen ruimtes, dus zelfs als je denkt dat plaatsing in een bepaalde kamer quasi onmogelijk is, werd een ideale oplossing aangeboden. Ook rekening houden met buitenlicht. Vakmanschap!
Super service! Denkt mee na om de beste oplossing te vinden. Top kerel. Iemand met verstand van zaken.
Tijdens de werken werd er proper gewerkt. Verder een goede communicatie van begin tot einde en zeer tevreden van het eind resultaat. Een aanrader!
Op de afgesproken dag zijn de werkzaamheden aangevat Ze hebben proper gewerkt en de installatie werkt correct Deze firma raad ik aan iedereen aan
Topfirma! Zoeken mee naar de beste oplossing, super vriendelijk, zeer veel kennis van zaken en leveren proper werk! Een echte aanrader! Ik ben een zeer tevreden klant en super blij met de airco Bedankt!
Installatie van 3 buitenunits met in totaal 6 binnenunits van lucht/lucht warmtepompen laten uitvoeren door dit top bedrijf. Installatie vond netjes plaats op de geplannede datums, ondanks wat onvoorziene omstandigheden oud huis... toch netjes op tijd en binnen budget afgerond. Super service!
Ik heb 4 offertes aangevraagd bij verschillende bedrijven en uiteindelijk voor Technico Services gekozen. Ze leveren professioneel werk, denken mee naar oplossingen, zijn vriendelijk, installeren gekende kwaliteitsmerken en komen afspraken na. Ik zal ze aanraden als anderen een Airco oplossing zoeken.
Prima service,, we kregen de nodige info betreffende het product, mooie afwerking, werkt volgens de gemaakte afspraken.
Zeer veel kennis van zaken en denkt mee om de beste oplossing / installatie aan te kunnen bieden. Komt correct de afspraken na, werkt zeer efficient en proper wat ook niet onbelangrijk is. Wij zijn super tevreden en wij kunnen deze firma zeker aanbevelen.
uitstekende installateur met duidelijke offerte en correcte opvolging van de afspraken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid