facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tearoom Pascal

Tearoom Pascal

Info

Bij ons kan je terecht voor overheerlijke ijscoupes, pannenkoeken, wafels & lekkere gerechten. Ook voor dagschotels aan huis kunt u bij ons terecht.



"Dagelijks leveren we vers bereide warme maaltijden aan huis, keuze uit onze dagschotel of één van de 10 keuzemenu's.Soepje of dessertje? Dat kan.De maaltijden worden voor de middag warm aan huis geleverd in de regio's: Groot Kruibeke, Groot Temse, Bornem, Burcht, Linkeroever, Zwijndrecht, Haasdonk, Melsele, Vrasene, Waasmunster"
Adres: Priester Saveynstraat 1, 9150 Rupelmonde
Telefoonnummer: 03 774 29 62
Stad: Rupelmonde
Route: Priester Saveynstraat 1
Postcode: 9150


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Cremerie Pascal Rupelmonde openingsuren, Maaltijden Pascale, Pascal maandmenu, IJssalon Chantal Rupelmonde, Tearoom Rupelmonde, Tearoom Chantal Kruibeke, Traiteur Pascal
Recensies
Lekker en geeft helemaal niet een grootkeuken gevoel. We koken graag en houden van lekker en gezond eten. Dit doen we zeker niet beter! Hier kunnen hotels misschien wel in de lering komen. Dank u!
Ik had een coupe met frambozen gevraagd, ik kreeg als antwoord dat er geen vers fruit meer te krijgen was. Hallo? Je kan toch heel het jaar door frambozen verkrijgen en ander vers fruit. In ieder andere cremerie kan je heel het jaar door coupe met vers fruit bestellen. Sorry maar om al zolang te bestaan vind ik dit niet kunnen, klant is toch koning ? Het ijs is wel lekker. Het zal alleen nog voor een toepke zijn dat ik daar langs ga.
2de maal dat ik er kom, en super goede service en heel lekker
Voor de ijsjes komen wij hier graag, lekker! Tof om buiten te zitten, met het pittoreske Rupelmonde op de achtergrond en vlakbij de toren van Mercator.
Gezelligheid is troef, leuke plaats met knappe bediening het oog wil ook wat, hehe Prijzen zijn ietwat hoger maar weeral op zelfstandige basis. Aanrader
Zeer lekker ijsje gegeten op een mooie lentedag. Alles was perfect in orde, hoewel de bediening wel iets vriendelijker kon lach ofzo.
Lekker vanilleijs, uitbaatster kan niet lachen. Geen verse merinque bij het ijs. Studenten doen de boel draaien, loopt niet altijd zoals het zou moeten
Het eten was lekker maar eerder aan de dure kant. Ik vind het jammer dat ze geen plaatsen reserveren op het terras, enkel binnen. Afrekenen moet je binnen doen aan de toog.
Lekkere pannekoeken gegeten met banaan, ijs en chocoladesaus en mijn vriendin pannekoek met warme krieken,ijs En vriendelijke bediening!!
Wat een warm onthaal door de vriendelijke uitbaters van tearoom Pascal! Heerlijk gedronken en gegeten en goed gelachen! Toplocatie!!!! Een echte aanrader! Zondag zijn we terug! Grts Mike en Kurt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid