facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tearoom M Due

Tearoom M Due

Info

Happiness is Homemade ...
Bij Ijssalon en tearoom M due verwennen we u graag met onze overheerlijke ijscoupes, pannenkoeken, wafels, appeltaart en Brownie... alles homemade natuurlijk.



"Voor de beste ijscoupes, vers gebakken pannenkoeken en wafels moet je bij M due zijn! Alles dagelijks vers gemaakt, met de beste ingrediënten.Wij leveren ook ijs aan andere tearooms, restaurants."
Adres: Kapelstraat 125, 8450 Bredene-Aan-Zee, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0032476790134
Stad: Bredene-aan-Zee
Route: Kapelstraat 125
Postcode: 8450


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Mdue Bredene, Pannenkoeken Bredene, IJskar Bredene
Recensies
Vlotte bediening en vriendelijk , en heel lekker ijs .
Wij zijn hier al heel lang vaste klant en komen hier meermaals in de zomer . Heel fijne zaak met supervriendelijke bediening ! En hun pannenkoeken en coupes met ijs zijn subliem en tot in de puntjes afgewerkt . Ik ben geen grote fan van ijs maar hier speel ik met plezier een coupe speculaas naar binnen !! Hun koffies zijn ook heerlijk , vooral koffie mdeu met hazelnoot Hier moet je geweest zijn en kom je zowiezo terug .
Net gebeld na 5 maal nemen ze op ik wou reserveren maar helaas kreeg ik als antwoord niet mogelijk en bomvol. Ik ben enorm teleurgesteld ik zelf woon in Bredene. helemaal mee eens dat het druk is nu in de paasvakantie. Maar je kan toch dit voor zien zeker als je dit elke jaar weet wanneer het druk is met de toeristen. Er zijn tal mogelijkheden om dit te beheren toch. En als er geen vakantie dan zijn ze meer geslote dan open helaas. om nog even de reactie te beantwoorden van de eigenaar ik weet goed genoeg dat jullie om 6uur beginnen. ik denk als je zelfstadige bent weet waar je aan begin. en ik denk dat het ook voor andere horeca zaken of bv mensen die om 5 uur morgens vroeg moeten beginnen bv in het vis industrie of industrieel. En voor andere beroepen waar zo nog vroeger moete beginnen. ik ga er ook geen discussie van maken maar als de zaken zo goed gaan waarom niet investeren ook al kom er veel bij te kijken.
Heel lekkere en mooie ijscoupes. Ondanks grote drukte toch vlug en vriendelijk bediend. Luc bellings gaf 9 en 10 op 10 wat het zeker waard is.
Lange wachttijd bij binnenkomst. Als je warme chocolade aanbiedt, verwacht mijn vriendin échte warme chocolade en geen opgewarmde cecemel met slagroom uit een spuitbus...
Heb hier ijs gegeten bollen zijn enorm groot en lekker. De verkopers zijn ook enorm vriendelijk.
Em muito tarde bem fria eu e a minha vó tomamos o chocolate quente e comemos os waffles. Estava divino! Atualmente foi o melhor waffles e chocolate quente que eu comi em minha vida inteira! Eu voltaria lá!
Vriendelijkheid bediening, vlotte service en ruime keuze aan lekkere desserts. Voor herhaling vatbaar
Altijd dik in orde, vlotte service en topkwaliteit artisanaal ijs.
Lekker ijs gegeten, vriendelijke en vlotte service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid