facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Teambuilding de Poedertoren

Teambuilding de Poedertoren

Info

Work hard, play hard, van pure fun, een échte teambuilding (met leermoment) tot team-coaching! We bezorgen jou en jouw team een onvergetelijke dag!

Geschiedenis

‘Teambuilding de Poedertoren’
Fun & teamwork


Het mysterie van de Poedertoren,
een sterk teambuildingconcept met een hoge fun waarde

Kom jij met jouw team het mysterie onthullen?


Nieuw – het mysterie van de Poedertoren, een sterk teambuildingconcept met een hoge funwaarde

Waar
De Poedertoren is de perfecte uitvalsbasis voor een leuke teamdag, we hebben werkelijk alles in huis om jullie te inspireren, te motiveren en culinair in de watten te leggen!

Waarom
Topprestaties behaalt u alleen als er ruimte is voor rust, plezier en ontspanning. Is het tijd voor nieuwe inspiratie, energie, schwung en teamdynamiek binnen jouw team dan biedt de Poedertoren een waaier aan mogelijkheden.

Teambuildings
We creëren de ideale sfeer én activiteiten om de band en de samenwerking tussen uw werknemers te versterken. We hebben tal van activiteiten, actief en minder actief, pure fun-dag of werken rond een thema zoals samenwerken of communiceren.

De sleutel tot succes?
De kracht van ons bedrijf is het familiale en het authentieke karakter. Onze “unieke setting en begeleiding" zorgt voor een gezellige, warme en open sfeer, waarin het teamgevoel maximaal versterkt wordt in het landelijke Merode gebied

Meer info of prijsaanvraag?
We hebben geen standaardoffertes, maar vertrekken steeds vanuit uw wensen om uw programma in functie van het aantal deelnemers, budget, actie en beschikbare tijd samen te stellen.

Heb je speciale wensen of bijzondere voorkeuren? Daag ons uit en stuur uw wenslijst mee! Dan gaan we voor jou aan de slag!

Kan uw team het mysterie van de Poedertoren oplossen?



"Onze programma’s zitten bomvol afwisselende activiteiten waarbij alles draait om plezier, communiceren en samenwerken om een bepaald doel te realiseren. Wij luisteren en zorgen voor het juiste programma ifv uw doelstellingen.Door samen aan de slag te gaan zullen teamleden ontdekken wat het betekent een gemeenschappelijke visie te delen. Elk vanuit zijn/haar individueel perspectief. Het team zal ervaren wat het betekent zich te engageren voor een gemeenschappelijk doel. Wedden dat jullie elkaar na deze dag mekaar beter kennen en beter zullen samenwerken!Uniek is dat onze programma’s worden gedragen door een rode draad doorheen de activiteiten, een uitdaging die niet gemakkelijk is maar wel haalbaar."
Adres: Poedertoren 5, 2230 Herselt
Telefoonnummer: +32 472 792 383
Stad: Herselt
Route: Poedertoren 5
Postcode: 2230



op zoek naar gerelateerd: Poedertoren 11 Herselt, Rode draad teambuilding, Escape Room Herselt, Unieke teambuilding, Teambuilding rustig
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gevarenwinkelfestival Gevarenwinkelfestival 6 km Vertaald door Google topfestival Origineel Topfestival
Recensies
Heel leuke teambuilding bij de Poedetoren. Een heel vriendelijke team, een rustige plek en een lekker eten. Alles voor een prachtige dag.
Prachtige locatie voor presentaties en teambuilding. Je bent er echt thuis op den buiten! De honden en katten zijn er heer en meester. Echt een prettige ongedwongen sfeer! Ook de uitbaters zijn prachtige mensen die je met raad en daad bijstaan! Toplocatie! Echt eens doen!
Zeer toffe plek voor een teambuilding, ook ideaal voor vergaderingen. Zeer vriendelijk e mensen.
Enorm leuke teambuilding. Leuke activiteiten. Heel lekker gegeten. Fantastische smaken er was wel veel te veel eten voorzien
Hele mooie locatie, fijne teamdag gehad en zeer lekker gegeten.
Heel goed verzorgd mooie omgeving en Meike manier van teambuilding
Zeer charmante plek voor werk met groepen. Zeer vriendelijk onthaal !
Fantastische plaats om tot rust te komen tussen de paarden. Topverzorging voor paarden! De lessen zijn TOP!!
Super teambuilding-dag met de collega's mogen beleven door zeer gastvrij team! Heel mooie locatie, accomodatie en het eten subliem lekker! Aanrader!!!
Leuke spelletjes en een goede sfeer. Superlekker eten. Bedankt aan het ganse team van de Poedertoren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid