facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Team Fever Vrienden vzw

Team Fever Vrienden vzw

Info

Groep vrienden die meehelpt met diverse verenigingen in het organiseren van kermissen, evenementen, etc..... voor het goede doel

Geschiedenis

Groep vrienden die helpen bij het organiseren van kermissen, braderies, straatfeesten, ...

Organiseren van dansavonden, dansnamiddagen, ....

Opluisteren van allerlei feesten

Tijdelijke radio uitzendingen

Verzorgen van dansmuziek bij feesten

Muzikale omlijstingen met partycaravan en/of partytent



"Muzikale omlijsting op allerlei evenementen"
Adres: Vissersstraat 46, 8340 Moerkerke
Telefoonnummer: +32496816226
Stad: Moerkerke
Route: Vissersstraat 46
Postcode: 8340


Recensies
Zoals DJ Poepie van Team Fever Vrienden vzw zijn er werkelijk geen 2! Meermaals ben ik al op kleine en gróte feesten geweest met DJ Poepie aan de draaitafel en ik moet zeggen... dat zijn toch de feesten waar ik met het meeste en grootste genoegen aan terugdenk. Die man golft de sfeer van het ene hoogtepunt naar het andere alsof ie de hartslag van het publiek telepathisch aanvoelt. Werkelijk een topprofessional! Die man kent er wat van! Met al die rare DJ’s van tegenwoordig die veelal in hun eigen wereldje leven zou een mens het haast niet meer aandurven om nog iets te organiseren. Dankzij Team Fever Vrienden vzw kunnen de mensen op hun beide oren slapen dat hun feest een tópfeest wordt waar je overal mee kan uitpakken! Zowel voor familiale gelegenheden als voor grote festiviteiten kan ik Team Fever Vrienden vzw alleen maar aanraden! En mocht ik 10 sterren kunnen geven, gaf ik er zelfs 10 om te zien!
Team Fever zorgt voor zalige ambiance en muziek aangepast aan het publiek en de leeftijd van de aanwezigen! Een dikke aanrader!
Elke keer enorm veel sfeer en ambiance met Team Fever. Aanrader voor alle evenementen
Altijd veel ambiance, veel gedans en leuke sfeer.
Altijd ambiance
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Team Fever Vrienden vzw.

Moerkerke dj

openingstijden, locatie, vervoer. Vissersstraat 46 moerkerke gemeenschapsdiensten kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Team Fever Vrienden vzw adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Team Fever Vrienden vzw. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Team Fever Vrienden vzw delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid