facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Teakstore Zottegem

Teakstore Zottegem

Info

Teak Meubelen | Slaapcomfort | Decoratie | Houtmanden

Geschiedenis

Welkom op de facebook-pagina van Teakstore.be

Teakstore voert rechtstreeks teak meubelen in vanuit Indonesië.
U vindt in onze winkel een uitgebreid assortiment aan
-Tuinmeubelen
-Binnenmeubelen
-Slaapcomfort
-Decoratie en geschenken
-Houtmanden

Wij bieden steeds meer dan 3000 m2 voorraad. Onze meubelen zijn onmiddellijk leverbaar aan huis of kunnen
afgehaald worden aan het magazijn. Door samenwerking met andere belangrijke importeurs is er steeds een zeer
ruime keuze.



"Indoor, outdoor meubelen en decoratie met een landelijke toets"
Adres: Provinciebaan 180, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: 0471/53 37 42
Stad: Zottegem
Route: Provinciebaan 180
Postcode: 9620


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: openingsuren teakstore zottegem, teak meubelen west vlaanderen, teakstore brugge, teak meubelen outlet, teakstore brugge openingsuren, teak tuinmeubelen, teakpoint zottegem, teakpoint zwalm openingsuren
Recensies
Op 28 11 2021 meubels besteld.Vandaag 16 augustus nog altijd geen meubels in onze woning.Meerdere keren gebeld naar winkel en altijd wordt er een.verhaaltje verteld dat het in orde komt .
Mooie meubelen maar al 3x iemand laten komen omdat de kast splijt ondanks onze moeite om temperatuur en luchtvochtigheid goed te houden. Er mocht ook eens gewaarschuwd worden dat de spotjes in onze kast enkel in indonesie te verkrijgen zijn. Teakstore zou ze voor ons bestellen. 6maand later als we voor de 3e keer bellen vallen ze opnieuw uit de lucht en krijgen we dan te horen dat ze nog niet binnen zijn. Hou ons dan niet aan het lijntje en zeg dat je ze niet meer zal binnen krijgen he... een beetje geergerd.
Super blij met onze aankoop en de goede service/vriendelijkheid van de dames in de winkel. Veel uitleg gekregen over de tafels en onderhoud ervan. Mooie winkel, zeker de moeite om eens langs te gaan! Bedankt ladies !
Tafelblad in teak beschadigd. Na 1 jaar nieuw exemplaar gekregen, doch ook dit exemplaar vertoonde na nog geen week buiten staan een grote ´scherf´ die los kwam. Op onze vraag wat nu de stand van zaken is in het aankaarten bij de leverancier, komt geen enkele reactie meer. Geen aanrader!
Vriendelijke mensen. Spijtig is het eigenlijk bijna onmogelijk om telefonisch contact op te nemen. Wat de leveringstermijn betreft beloofd eind mei nog altijd niets gehoord en kan ze ook niet telefonisch bereiken.
Mooie en degelijke meubelen. Je krijgt de nodige uitleg i.v.m. onderhoud. Afspraken i.v.m. levering werden strikt nagekomen. Behoudt zijn kwaliteit na enkele tijd in gebruik. Leuke snuisterijen in de winkel die de grote ruimte ook aangenaam maakt om eens door te lopen. Prijs- kwaliteit in orde.
Heel mooie meubelen gevonden wat we zochten Vriendelijke verkoopster Spijtig dat de levering efkes duurt maar de moeite waard
Nog altijd een mooie winkel met veel keuze aan aanvaardbare prijzen. De grootste toegevoegde waarde is nu een uitzonderlijke, klantvriendelijke en attente bediening. Als u haar naam wilt: Carine.
Zeer mooie winkel, enkel zijn de meubels wat duurder dan bij de concurrentie
Winkel met véél keuze. Ook een super tof aanbod aan decoratie artikelen. Een aanrader wanneer u iets degelijks en origineel zoekt.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Teakstore Zottegem met het openbaar vervoer


Velzeke Velzekestraat 50 meter
45
81
Velzeke Velzekestraat 50 meter
420
440
Velzeke Velzekestraat 70 meter
45
81
Velzeke Velzekestraat 70 meter
420
440
Velzeke Urnenstraat 330 meter
420
440

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Teakstore Zottegem.

Zottegem meubelwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Provinciebaan 180 zottegem matrassenwinkel kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Teakstore Zottegem adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Teakstore Zottegem. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Teakstore Zottegem delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meubelen De Coninck Meubelen De Coninck 2 km Erg onbeleefd : Bij vragen over ecocheques stuurt de medewerker boven je naar beneden...
Mesdagh Interieur Mesdagh Interieur 3 km Top service.... kom zeker nog terug
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid