facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Teakpoint

Teakpoint

Info

Teakpoint, uw meubelspeciaalzaak met passie voor vakmanschap en design.

Geschiedenis

Teakpoint is de speciaalzaak voor teakmeubelen van fabrikant naar klant. U haalt bij ons enkel de mooiste meubelstukken in huis met oog voor detail. Ontdek het ruimste assortiment klassieke en moderne designmeubelen in teak en eik. Enkel topmerken krijgen bij ons een plaats zoals Diamond Collection, Vintage-Line, Ethnicraft , Castle Interior. Teakpoint kiest steeds voor ecologisch geselecteerd hout, afkomstig uit duurzaam beheerde plantages en biedt u ook gerecycleerde teak met die unieke, ruige vintagelook. Decoreer uw interieur met smaak, dankzij onze sierstukken in lakwerk, reliëfschilderijen en lampenkappen. Bij elk bezoek hebben we voor u nieuwe stuntacties en promoties.

Adres: Hundelgemsebaan 53, 9630 Hundelgem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32(0)55604863
Stad: Hundelgem
Route: Hundelgemsebaan 53
Postcode: 9630



op zoek naar gerelateerd: Teak meubelen Leuven, Teakhouten tuinmeubelen, Tuinset teak, Morati teak, Cote d azur tuinmeubelen, Teak importeur, Teakstore Hamme, Xcluziv Tuinmeubelen
Recensies
Goed advies. Er was veel volk in de winkel maar we hadden niet het gevoel dat het vooruit moest gaan, we hebben goed kunnen kiezen en nadenken. Hij nam ook de tijd om bijkomende uitleg te geven en meerdere opties te laten zien. We mochten zelfs de elementen bij elkaar zetten om te zien of het zou passen. We hadden voorgenomen om 3 tafeltjes te nemen maar zagen dat deze 2 meer dan voldoende zouden zijn. De verkoper gaf dit ook aan, zo merk je toch dat het niet enkel om verkoop maar ook om onze tevredenheid gaat. Correcte afhandeling van de betaling en klaarmaken van de tafeltjes om mee te nemen. Thuis hebben we onze inrichting gedaan en inderdaad 2 is een leuker effect dan 3.
Na heel lang zoeken naar een tuinset hebben wij bij Teakpoint dé set gevonden die aan al onze wensen voldoet! Van het kiezen tot de levering verliep alles professioneel en correct. De duidelijke vriendelijke uitleg, het ruime aanbod, de hoge kwalitatieve producten en het nakomen van de afspraken hebben ervoor gezorgd dat wij een uitstekende ervaring hebben gehad. Wij komen zeker terug om eens te kijken naar de prachtige decoratie in de winkel! Tip: wij hebben gekozen voor de comfort plus levering levering aan huis, alles laten monteren en al het afval zoals verpakkingsmateriaal wordt terug meegenomen, dit is een aanrader.
Van bestelling tot levering alles naar verwachting en volgens afspraak. Wij hebben gekozen voor een comfort+ installatie waarbij de firma zoveel mogelijk zaken heeft voor- gemonteerd. Duidelijke uitleg, correcte prijzen, vlotte communicatie. Deze mensen weten duidelijk waar ze mee bezig zijn! Wij kochten een Ofyr + accessoires, een lounge set, een sfeer terrasverwarmer en infrarood verwarming. Online kan je misschien een betere prijs krijgen, maar de open communicatie waren de doorslag om voor Teakpoint te kiezen!
Super tevreden over de kwaliteit van onze stoelen en de service van de super vriendelijke eigenaars. Het was de verplaatsing vanuit Willebroek meer dan waard.
Prachtige meubels, juiste pricing, vriendelijke bediening!
Top om te winkelen, degelijk materiaal ,goede vriendelijk service
Ruime keuze, goede kwaliteit en top service! Ruime parking voor de deur. Laadpalen beschikbaar.
Mooie producten, mooie solden , kwaliteitsproducten .
Zeer vriendelijke ontvangst en mooi gerief
Altijd super vriendelijke ontvangst. Ze geven veel informatie en ze hebben heel veel product- en materiaalkennis. Absoluut een aanrader. Ze informeren ook over het belang van onderhoud van de meubels zodat we extra lang plezier hebben van al onze aankopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid