facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Teak Tuin Outlet232

Teak Tuin Outlet232

Info

Outlet 232 heeft de grootste en goedkoopste collectie TEAK tuinmeubelen van de BeNeLux.

Geschiedenis

Outlet 232 heeft de grootste en goedkoopste collectie TEAK tuinmeubelen van de BeNeLux. Wij geloven dat uw tuin uw persoonlijke smaak moet uitstralen.

Ons team is gespecialiseerd in TEAK tuinmeubilair en staat voor u klaar in onze winkel te Maaseik(België) en in onze online shop. Wij willen verantwoord ondernemen en gebruiken daarom enkel plantage TEAK of gerecycleerd teakhout.

Sinds 14 jaar de grootste collectie teak tuinmeubelen, welke op ambachtelijke wijze worden vervaardigd van massief tropisch hardhout. Outlet232 is de specialist in tuinmeubelen gemaakt van deze prachtige houtsoort.

Wij leveren voor €25 in heel België en Nederland, m.u.v. de waddeneilanden.

Telefoon Nederland: 06 307 666 26
Telefoon België: 0479 671 408



"Maak uw tuin compleet met de mooiste meubelen van teakhout. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe tuintafel met stoelen of een loungeset. Bij Outlet232 vindt u de goedkoopste TEAK Tuinmeubelen van België en Nederland. De kwaliteit van onze tuinmeubels is uitstekend en u kunt jaren genieten van uw aankoop. Bestel uw producten via de website en wij bezorgen deze voor maar €25,-. Laat u inspireren door onze collectie TEAK tuinmeubilair en bestel via Outlet232."
Adres: Weertersteenweg 232, 3680 Maaseik
Telefoonnummer: +32 (0)479 671 408
Stad: Maaseik
Route: Weertersteenweg 232
Postcode: 3680


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Teak tuinmeubelen, Tweedehands teak tuinmeubelen, Teak tuinmeubelen Lier, Teak tuinset, Merken teak tuinmeubelen, Teak tuinmeubelen Marktplaats, Luxe teak tuinmeubelen, Teak tuinmeubelen behandelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ICM. ICM. 3 km ICM is een lokaal bedrijf dat zich specialiseert in het op maat maken van industriële...
Recensies
Mooie meubels voor een mooie prijs en snel geleverd in Nederland. Nadien nog een extra kussen besteld en ook dit werd zonder extra kosten afgeleverd. Top service
Ik neem niet vaak de tijd voor een review maar dit bedrijf verdient 100% aanbeveling. Ik heb zelf 16 jaar teak verkocht en ken er dus wat van. Gezien de lage prijs was ik een beetje bang hoe de kwaliteit zou zijn. Tuintafel gisteren geleverd : picobello opvolging en leveringsservice en super mooie kwaliteit aan een ongelofelijke prijs. Zeker aan te raden !
Zeer veel keuze aan teakhouten tuinmeubelen. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed.
Tuinbank gekocht, helemaal blij mee. Goede, snelle service, vriendelijk personeel.
Op aanraden van mijn vriendin kocht ik deze ligbedden bij dit bedrijf. 2 dagen na bestelling al geleverd. Inderdaad prachtige teak voor die prijs. Ik bestelde wielen bij en hoefde die niet zelf te monteren, ze hadden het al voor mij gedaan.
We hebben gisteren een teak draaiplateau gekocht. Zoals telefonisch afgesproken stond onze bestelling klaar. In het verleden hebben we er ook al twee tuinbanken gekochten. Goede kwaliteit en nog steeds prachtig in onze tuin!
Genoten van onze nieuwe tuinmeubels deze zomer. Goede kwaliteit en niet duur. Zeker een aanrader voor als je op zoek bent naar tuinmeubelen van teakhout.
Degelijk aanbod aan eerlijke prijzen. Vriendelijke uitleg en snelle levering. Enige opwaardering van de uitstraling van de tuin en eerste indruk van de zaak zou wonderen doen.
Mooie bank voor een mooie prijs. Echter is de bezorging en de communicatie erg slecht.
Álles door elkaar geen overzicht en zeker niet zo mooi als het op het internet lijkt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid