facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TDMvastgoed - Groep De Meyer

TDMvastgoed - Groep De Meyer

Info

Kantoren in Ertvelde en Drongen !
Vastgoedmakelaar Teirlynck Mathias

Geschiedenis

Samen met verzekeringskantoor NV De Meyer & Co vormt TDMvastgoed (Teirlynck – De Meyer) vanaf heden Groep De Meyer. NV De Meyer & Co bestaat al 85 jaar en was tot op heden enkel actief in de verzekeringswereld.

Erkend vastgoedmakelaar Mathias Teirlynck is met veel enthousiasme uw aanspreekpunt voor verkoop en verhuur binnen ons kantoor. Gezien de aankoop, verkoop, verhuur of het huren van een pand een van de belangrijkste gebeurtenissen zijn in uw leven, zetten wij de klant centraal.

U bent bij ons geen dossiernummer, uw wensen en eisen zijn bij ons gekend!
Aarzel niet om ons te contacteren als u graag een persoonlijke, eerlijke service verlangt gepaard met een eigentijdse frisse aanpak!

Wij wensen u veel succes in de zoektocht naar uw droomwoning!

Adres: Lindenlaan 16, 9940 Ertvelde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0473 818 517
Stad: Ertvelde
Route: Lindenlaan 16
Postcode: 9940



op zoek naar gerelateerd: Immo De Meyer Ertvelde te koop, Immo Demeyer te koop, TDM vastgoed Ertvelde, Immo De Meyer Ertvelde te huur, De Meyer vastgoed Ertvelde, Immo De Meyer te huur, Immo De Meyer te koop Assenede, Zimmo Ertvelde
Recensies
Een echte aanrader bij Mathias Teirlinck van Group De Meyer. Na eerste contact worden jou vragen beantwoord en problemen worden professioneel opgelost. Je komt terecht in een zaak waar ze jou bij naam steeds kennen. Een goede service nog jaren nadien .
Een echte aanrader, Mathias werkt heel correct, behulpzaam en is erg vriendelijk.
Vriendelijk, correct, stipt. Vlot en met de nodige uitleg! Een aanrader en voorbeeld voor vele anderen in de vastgoedwereld. Bedankt!
Goed vriendelijke
Gedienstelyke man doet zijn werk op correcte wijze
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid