facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TDH Computers

TDH Computers

Info

Magasin d'informatique - Pièces détachées - Service technique

Adres: Chaussée de Louvain, 22, 1300 Waver
Telefoonnummer: 010/24.58.30
Stad: Wavre
Route: Chaussée de Louvain, 22
Postcode: 1300


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: SHS Computer, Compumsa
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le-Coin-Informatique Le-Coin-Informatique 350 meter Vertaald door Google Competent eenvoudig vriendelijk en ik kom zeker terug zodra ik j...
Compumsa Compumsa 848 meter Laptop gekocht dat niet in voorraad was, doch na 3 dagen thuis geleverd. Prima servic...
Recensies
Service ten top! Al dertig jaar klant. Grote plus, privé parking in het centrum van Waver. Niet te missen als je van goede informatie houdt. Professionals!
Zeer vriendelijk welkom. Ik had echt advies nodig, en ik werd niet teleurgesteld! Ze hielden rekening met mijn kennis en mijn doelstellingen om mij de juiste uitrusting aan te bieden tegen de juiste prijs.
Slechte service en vooral EXORBITANTE prijs! Mijn vriend heeft zijn computer afgezet voor reparatie, de computer is bij ons teruggekomen met een kapot onderdeel dat nog niet eerder kapot was! Echt oneerlijk! Nooit meer.
Zijn particuliere oplichters geworden. Ik was een zeer tevreden klant vanaf 2009. Maar sinds 2018-2019 beneden alles: zeer slecht advies gegeven bij meerdere grote aankopen. Luister vooral niet naar ze. Ze verkopen je goederen waar ze vanaf willen. En als je ze vertelt dat het helemaal niet geschikt is, geven ze je de schuld dat je een product van slechte kwaliteit hebt gekocht en bieden ze je een ander aan dat 4 keer zo duur is! Kortom wegrennen...
Competent personeel en wijs advies, veel meer dan bij sommige grote merken die de middelen zouden moeten hebben om hetzelfde te doen. Werk een beetje meer aan de kwestie van Linux om op recente laptops te installeren, en het zal gegarandeerd 10 tien! Sterren zijn. Dit is duidelijk onberispelijk, aangezien we weten dat overal marketing ons leven vergiftigt met Window $, en daarom is de benadering van een gratis / open source besturingssysteem in het algemeen aanzienlijk ingewikkelder voor verkopers. Bedankt Enzo!
Pas op! Hier is mijn slechte ervaring met TDH. Ik kocht 3 maanden geleden een ASUS R752YI-laptop voor 590 EUR bij hen. Omdat ik vanwege de examens een laptop nodig had, vroeg ik mijn moeder om die te kopen, want ik studeer in Gant. Voordat ze een laptop kocht, stuurde ze me een foto van de aanbiedingen. Ik zat te denken dat deze ASUS er fantastisch uitziet voor deze prijs met 12 GB RAM, een geweldige GeForce 940M grafische kaart enz... Nu vraag je je af hoe het kwam dat het zo lang duurde voordat ik het opmerkte? Nou, het is omdat ik deze week probeerde een videogame te spelen, aangezien examens en vakanties achter de rug zijn. Mijn FPS was vreselijk en toen realiseerde ik me dat mijn videokaart gewoon een Radeon M320 was. Ik belde ze om mijn probleem uit te leggen en ze behandelden me als een leugenaar en een oplichter. Ik zou graag terugbetaald willen worden, maar ik weet zeker dat dit niet het geval zal zijn. Valse reclame is niet alleen immoreel, maar ook illegaal. Kortom, wees voorzichtig, want het doet pijn om op zo'n manier je geld te verliezen.
Personeel attent, probeert voor jou een passende oplossing te vinden en niet andersom. Als je iets ergs overkomt en je zoekt mensen om het op te lossen omdat je geen expert bent, dan is dit de ideale plek. Nogmaals bedankt voor het welkom en advies!
Uitstekend adres. Geduld, attentheid en vriendelijkheid worden gecombineerd met een efficiënte service. Als u een computerprobleem heeft, aarzel dan niet om contact met hen op te nemen.
Ik ga op zoek naar mijn computer na een 5e keer in reparatie ja ja 5 KEER onder garantie !!. Eenmaal thuis realiseer ik me dat de oplader niet in de doos zit. Ik bel, ze dringen erop aan dat ik de oplader niet had gegeven, terwijl op het beschrijvingsblad van de reparatie goed stond vermeld "laptop + doos + LADER". Na 10 minuten vonden ze eindelijk mijn oplader. Dus ik ben van plan om in de auto te stappen om het op te halen, maar het is 17.55 uur en de winkel sluit om 18.00 uur, dus ik vraag om nog 10 minuten open te blijven en de medewerker antwoordt dat het niet mogelijk is. Dus door een fout van HUN ZIJZIJDE bevind ik me ZONDER oplader en dus met een onbruikbare computer. BEDANKT Wat een problemen met deze winkel, ik raad het ten zeerste af!
SCAM! Let op Je koopt ter plekke een artikel, namelijk een draadloos toetsenbord. Op hun site aangegeven voor 29,99 € kost het u 39,99 €. Wanneer je HUN fout beseft, biedt hij je een voucher aan! Serieus, het is een totaal gebrek aan professionaliteit van hun kant. Hij biedt me aan om een ​​e-mail te sturen naar het management om mijn terugbetalingsverzoek in te dienen, dat natuurlijk onbeantwoord bleef, zelfs geen verontschuldigingsbericht. Dus wees uiteindelijk voor toekomstige klanten voorzichtig, want TDH is echt niet eerlijk in hun manier van werken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid