facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TCS Chauffage

TCS Chauffage
"Grâce à notre expérience, nos compétences et notre professionnalisme, nous sommes en mesure de fournir des services de qualité et veillons à satisfaire notre clientèle.Nous nous occupons de vos chauffages et chaudières au gaz, au mazout, radiateurs, boilers, chauffe-eau, convecteurs, ramonons vos cheminées … Nous nous chargeons aussi de vos systèmes d’air conditionné et réglons tous problèmes de plomberie.Nous sommes spécialisés dans les réglages de chaudières suite arrivée du nouveau gaz riche à Bruxelles.Afin de répondre au mieux à vos besoins et attentes, Thomas Colman, chauffagiste enregistré et agréé, vous conseille et propose les meilleures solutions qui soient."
Adres: Place Séverine 21 Séverineplein 21 , Anderlecht 1070, BE
Telefoonnummer: 0478 37 46 56
Stad: Anderlecht
Route: Place Séverine 21
Huisnummer: Séverineplein 21
Postcode: 1070



op zoek naar gerelateerd: HVAC Liège, Entreprise HVAC
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Entreprise Pilato Entreprise Pilato 503 meter De beste kapper
Xerxa/Loane Xerxa/Loane 952 meter
Axyhome Axyhome 1 km
Sanilec Sanilec 1 km Bereikbaar in de ochtend vroeg. Wordt ter plaatse of telefonisch goed geholpen.
Sanilook Sanilook 2 km
Sani-Duo Sani-Duo 2 km
Immo Felix Immo Felix 2 km
Detect Plus Detect Plus 2 km Charmant persoon en lek gedetecteerd. Integendeel: . Het opgeleverde rapport was erg ...
Sani-Bal Sani-Bal 2 km Onbetrouwbaar, zelfs als bekwaam.
Miratherm Miratherm 2 km Heel te vrede. maandag gebeld, dinsdag afspraak. Stipt op tijd. Efficiënt. Doeltreffe...
JPS Electricite JPS Electricite 2 km Verblijf van mijn kerstvakantie in Brussel.
Recensies
Eindelijk een ECHTE verwarmingsmonteur! professioneel en die zijn verplichtingen nakomt. In één week en in december werd met de grootste zorg en conform de geldende normen een complete cv-installatie uitgevoerd. Wij zijn meer dan tevreden met het geleverde werk. Nogmaals hartelijk dank en fijne feestdagen.Service: Installatie van verwarmingssystemen
We vertrouwden op de heer Colman voor de volledige installatie van ons huisje, ze hebben de installatie in 3 dagen gedaan, ze letten niet op werktijden zodat de klus goed wordt geklaard! Het team stelde zich over het algemeen zeer beschikbaar op het wk ook voor een extra interventie nogmaals zonder op de uren te letten. Eerlijke schatting, tot op de cent gerespecteerd en hij hielp ons bij verschillende problemen die er al eerder waren zonder ons om iets meer te vragen! Als u op zoek bent naar een verwarmingstechnicus, ga ervoor :!
Ik hoop dat hij morgenochtend komt zoals afgesproken!
100% aan te bevelen!! Na 2 slechte ervaringen met andere bedrijven heb ik contact gehad met deze meneer door een collega van mij. Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn met zijn eerlijkheid, nauwgezetheid en knowhow. Ongetwijfeld zeer aan te bevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid