facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TCM Belgium Nv

TCM Belgium Nv

Info

TCM Belgium int consumenten- en handelsvorderingen in België en in meer dan 100 andere landen op een sociaal-verantwoorde wijze.



"With more than 30 years experience under its belt, TCM Belgium is a front runner for prompt collection of consumer and commercial debt claims in Belgium and more than 100 other countries, a benchmark in the international debt recovery sector."
Adres: Ambachtenlaan 13/c, 3001 Heverlee
Telefoonnummer: +3216386900
Stad: Heverlee
Route: Ambachtenlaan 13/c
Postcode: 3001


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: TCM inloggen, TCM heftruck, TCM online, TCM Chinese geneeskunde, TCM Group, Turner Classic Movies, TCM Trucks
Recensies
UPDATE: Binnen een uur na mijn review word ik gebeld. Men zou een andere kostenplaatje aanbieden, maar ik zou hierover worden teruggebeld. Niks meer gehoord. Niet meer bellen hoor, dit wordt niks. Website ziet er netjes uit met veel mogelijkheden. Helaas wilt men mijn internationale factuur van 450 euro alleen in behandeling nemen met 3000 euro salaris voor advocaat. Misschien dan toch een realistischer beeld scheppen op de website, zodat de tijd van uw medewerker en mij bespaard was gebleven.
Onbeschofte firma. Schoolfactuurtjes najagen en voor 40 EUR de mensen afdreigen. Schaamteloos.
Er was geen kom van superman. Hoezeer ik ook tevreden ben met TCM met klassiekers van hoge kwaliteit, maar hier is Superman belachelijk. Het raakt het systeem.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid