facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TC Moto

TC Moto

Info

Uw/Votre/Your Triumph dealer regio/région/region Brussel/Bruxelles/Brussels , Mechelen, Haacht en Tervuren.



"Welkom bij Triumph Zaventem - TC Moto. Bezoek onze showroom en betreed het universum van Triumph Motorcycles. Ontdek het volledige aanbod en plan een proefrit op de motor van uw dromen voor een onvergetelijke ervaring."
Adres: Vilvoordelaan 5, 1930 Zaventem
Telefoonnummer: 027057319
Stad: Zaventem
Route: Vilvoordelaan 5
Postcode: 1930



op zoek naar gerelateerd: Motorcycle triumph, Triumph street twin jet Black, Triumph motoren Antwerpen, Honda Zaventem
Recensies
Super vriendelijke garage! Bij de testrit hebben ze echt alle tijd voor mij genomen om alles uit te leggen en zeker te zijn dat ik geen vragen meer had. Uiteindelijk een moto bij hun gekocht :-
Fantastische Triumph Dealer. Bijzonder vriendelijke medewerkers. Zowel in het Nederlands als Frans en waarschijnlijk nog meer talen. Ik rij met plezier van Antwerpen naar Zaventem. Bedankt voor de uitzonderlijke services
Topservice en super vriendelijk naar hun klanten toe. Staan altijd paraat voor advies. Zeer tevreden van het uitgevoerd onderhoud en reparaties aan m'n tweedehandsmotor.
Tc moto is echt een aanrader! Super service en top team ! Net mijn nieuwe scrambler 1200xe gaan afhalen, rugzak en volle tank bij gekregen ik was aangenaam verrast! Bedankt tc moto ik ben alvast een zeer tevreden klant!
Vriendelijke en behulpzame mensen. Bij de levering van mijn nieuwe Tiger 800 XRT kreeg ik ook een sleutelhanger en plaathouder van TC Moto, een handige rugzak en brieventas. Heel leuk was ook de volle benzinetank zodat je direct kan gaan rijden. Ik voelde mij als klant erg gewaardeerd. En de Tiger 800 is een heel leuke moto die mij geweldig bevalt. En steeds goede service en onderhoud. Top Triumph dealer.
Reeds 7 jaar klant en steeds tevreden. Altijd bereid om de beste oplossing te vinden op maat van de klant. Door dit succes moet in de winkel soms wel wat geduld hebben, maar eens het je beurt is, ben je koning-klant.
TC moto heeft een zeer goede reputatie en dat is méér dan terecht! Altijd een vriendelijk onthaal en een eerlijke en correcte service met kennis van zaken. Gemaakte afspraken worden stipt nagekomen . Ik ben een zeer tevreden klant en kan tc moto aan iedereen aanbevelen.
Vriendelijk team, we zijn er vanochtend langs geweest, en werden onmiddellijk voorzien van een tas koffie. Goeie uitleg over de mogelijkheden van moto's.
Zeer tevreden van TCMoto Triumph garage !!!! Uitstekende service op en top professionele behandeling en opvolging van de klanten. Alle vragen worden beantwoord . Door hun uitstekende reputatie van eerlijkheid bij het opstellen van de reparatie en onderhoudsfakturen moet men wel tijdig reserveren....men weet dat men niet gerolt zal worden...... dat is een beetje wachten waard toch ?
Zeer vriendelijke mensen met kwaliteitsmoto's
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid