facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tc De Pollepel

Tc De Pollepel

Info

Tc De Pollepel is een tennisclub gelegen te Duffel. Deze club beschikt over 11 outdoor en 4 indoor tennisterreinen met daarnaast ook nog 2 indoor beachvolleyterreinen. In het gezellige clubhuis kan u tot rust komen voor of na de inspanningen.

Geschiedenis

In juli en augustus is het clubhuis gesloten op zaterdag.
In de winter hanteren wij ook aangepaste openingsuren.



"De Pollepel is een tennis-en padelclub ​in Duffel. Voor zowel tennis als padel zijn er indoor-en outdoorfaciltiteiten. De club is gelegen in een rustige, groene omgeving met aanbod voor zowel jong als oud."
Adres: Naalstraat 43C, 2570 Duffel
Telefoonnummer: 015319444
Stad: Duffel
Route: Naalstraat 43C
Postcode: 2570


Openingstijden

Maandag: 13:45 - 00:00
Dinsdag: 10:00 - 00:00
Woensdag: 10:00 - 00:00
Donderdag: 10:00 - 00:00
Vrijdag: 10:00 - 00:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00
Zondag: 09:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: ITF Duffel, Zaal Duffel, Parochiezaal Duffel, Padel abonnement, Tennis Vlaanderen De Pollepel, De Pollepel Lembeke menu, De Pollepel Facebook, Heiveld padel
Recensies
De sporthal is verouderd, met zeer harde vloer, lekken in het dak en geen verwarming/ventilatie. Momenteel geen uitbater voor de cafetaria aan de zaal, maar je kan wel iets gaan drinken bij de tennis, daar is het gezellig, hebben ze vriendelijk personeel en een uitgebreide kaart!
3 zussen die u elke keer opnieuw met de grootste glimlach ontvangen, goed onderhouden terreinen en 6 binnenvelden. Wij rijden wekelijks -meermaals - een halfuurtje om daar te tennissen en après-tennissen. Zegt genoeg. Ps. de lasagne is een aanrader!
Mooie velden spijtig genoeg niets voor kleine kinderen speeltuin wel grote cafetaria
Heel aangename sfeer. Je voelt je onmiddellijk heel welkom. De 3 zusjes doen dat geweldig!
Drie toffe madammen ruinen de zaak. Aangenaam terras en madammen zijn niet alleen tof maar ook top.
Zeer leuke club. Wordt uitgebaat door 3 bijzonder lieve zussen. Wij komen terug...
Goede lokatie voor een feestje
Simpel maar ok
Oudejaarsavond !Grote teleurstelling!Veeeeel te weinig personeel!!!vuile borden en glazen hele avond op de tafel blijven staan.Te weinig eten.Sommige tafels hadden zelfs GEEN eten !!!!Jaren voordien,echt goed meegevallen nu echte ramp!Zaal sporthal was zelfs niet mooi aangekeed ,vorige jaren wist je zelfs niet dat je in een sporthal zat.Gelukkig was de ambiance goed.
Fijne club. Vriendelijk ontvangst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid