facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taxi Via-Mario

Taxi Via-Mario
"VDR Taxi staat garant voor stiptheid en rekening houden met uw wensen bij vervoer van en naar uw bestemming.Geniet van directe communicatie en persoonlijke service, ook bij het boeken van uw vervoer!"
Adres:
Telefoonnummer: 0476264876
Stad: Beringen



op zoek naar gerelateerd: Taxi Beringen, Taxi Leopoldsburg, Taxi Heusden-Zolder, Taxi Hasselt, Taxi Koersel, Taxi Tessenderlo, Taxi eddy Tessenderlo, JM Driver
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JM Driver JM Driver 2 km
Recensies
Hebben al 2x gebruik gemaakt van VDR Taxi en gaan dit in de toekomst zeker nog doen. Zeer tevreden over, vriendelijk, komt afspraken goed na, proper busje en zeker correcte prijs. Dank u wel voor de goede en veilige service.
Super vriendelijke man! Alles perfect volgens afspraak verlopen. Zeer nette taxi!
Omdat wij geen zin hadden om zelf heen en weer te rijden naar Blankenberge, hebben wij gebruik gemaakt van VDR Taxi en we moeten zeggen, het was elke € waard. Een busje, dat een echte luxe uitvoering is en super zuiver, zorgde voor een gezellige rit. De rijstijl van de chauffeur was top professioneel en rustig. Voor ons begon het verlof al bij het instappen in de taxi van VDR Taxi. Wij gaan zeker nog gebruik maken van deze top service.
Zeer stipte taxi degelijke prijzen en altijd vriendelijk
Taxi genomen van hotel naar restaurant en terug prima service, stip op tijd, goede chauffeurService: Limousines
Zeer vriendelijke taxi, snelle bediening en proper voertuig om in mee te rijden.
Een goede chauffeur en een prima tarief! 5 sterren zonder twijfel!
Top service. Optijd, vriendelijk en betrouwbaar
Deze taxi is niet correct, geen echte man.
Heel tevreden van de service van dit bedrijf. Meerdere keren al gebruik gemaakt van deze taxidienst, en dat zullen we zeker nog doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid