facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TAXI MNC - Westkust

TAXI MNC - Westkust

Info

Dienstverlening als taxi aan de Westkust, met name Koksijde, De Panne, Nieuwpoort, Veurne, Diksmuide en ommeland.
Rolstoeltaxi aan de Westkust.

Geschiedenis

Taxi MNC (Merlyn Nico Charlie) is een taxibedrijf met vergunning te Koksijde, De Panne, Veurne en Diksmuide. Opgericht in 2001 door Veerle Janssens. Sinds 2007 onderdeel van Margo & Co bvba. Mede-zaakvoerder is Eddy Vermeulen. De dienstverlening omhelst elke verplaatsing in bezoldigd personenvervoer vanuit de Westkust (Koksijde, De Panne, Veurne, Nieuwpoort, Diksmuide en ommeland) naar eender welke bestemming, ver of dichtbij. Een rolstoeltaxi voor minder mobiele passagiers staat ter beschikking met een capaciteit voor 3 rolstoelen met begeleiding. 2 wagens bieden plaats aan max. 4 passagiers, 1 voertuig is geschikt voor 6 passagiers, de 4 overige wagens bieden plaats aan max. 8 passagiers. Welkom aan boord!

Adres: Albert I laan 160, 8670 Koksijde
Telefoonnummer: 0475 680 311
Stad: Koksijde
Route: Albert I laan 160
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: Taxi Koksijde, Taxi Veurne, Taxi Westkust, Taxi De Panne, Taxi Nieuwpoort, Taxi Viking, Taxi Oostduinkerke Nieuwpoort, Taxi Diksmuide
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taxi 58 Taxi 58 2 km Bedankt Hugo voor de goede service en uwe vriendelijkheid en eerlijkheid ! Hugo is de...
Taxi Westkust Taxi Westkust 4 km 7d/7d & 24u/24u staan wij paraat voor al uw nationaal én internationaal vervoer.
Recensies
Super service. 3 kwartier op voorhand gebeld, stipt op tijd. Er wouden anderen de taxi ‘stelen’ van ons, maar Patrick was trouw aan onze afspraak en liet ons eerst. Zeer vriendelijke chauffeur en nette taxi.
Onbetrouwbaar.
Eenmaal gebeld en gekomen zoals afgesproken, maar op de terugweg zou hij ons op een bepaald uur op komen halen maar is nooit gekomen. Bij pogingen tot bellen kregen wij ook een halfuur lang geen gehoor.
Taxi niet komen opdagen. Niet bereikbaar via gsm op moment zelf.
Super bedrijf!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid